Arama sonuçları: *

1. Khonshu

Çözüldü✓ HDD'yi çıkaracağım, hangi girişi çıkarmalıyım.

Bilgisayarımdan arada garip bir ses geliyor, HDD kaynaklı olduğunu düşündüğümden çıkarıp test edeceğim. Fakat hangi kabloyu çıkarmam lazım bilmiyorum, kesin bir yer verilinebilinir mi, verilirse söyler misiniz? Anakart ekte. 1 HDD ve 1 SSD ye sahibim HDD: Seagete Barracuda SSD: Kioxia 240gb...
  2. Khonshu

Çözüldü✓ HDD'yi çıkarsam, bir daha taktığımda içindekilere erişebilir miyim?

PC'den arada garip bir ses geliyor, bu sesin kaynağını bulmak amaçlı çıkaracağım.
  3. Khonshu

Çözüldü✓ Bu Kasaya Kaç Fan Takılır?

Kasanın üst kısımdaki toz filtresi 24,5 cm, altada 1 tane taksam sıkıntı çıkar mı? Fakat ram veya işlemci soğutucu fan takmamı engeller mi? Birde öndeki fanlar çıkar mı sizce?
  4. Khonshu

Çözüldü✓ SSD'yi eski performansına kavuşturma

Ben "Disk Birleştirme" denen şeyin ne işe yaradığını yanlış bildiğimden sistemi aldığım günden itibaren bunu birkaç kez yaptım. SSD hızım ise olması gereken değerlerin altında ve bunun sebebi "Disk Birleştirme" denen şey olduğunu düşünüyorum. SSD'yi fabrika ayarlarına döndürme, bu işlemi geri...
  5. Khonshu

Çözüldü✓ Sürücü Birleştirme Kısmındaki Değişik Sürücüler

Nedir Bunların Olayı Bilen Var mı?
  6. Khonshu

Çözüldü✓ Kioxia SSD (240GB) Değerleri

SSD: KIOXIA EXCERIA 240GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) CrystalDiskMark Versiyon: [2020/07/18] CrystalDiskMark 8 -Cecile- Beta4 Bana düşük geldi, sizin yorumlarınızı alayım dedim
Geri