Arama sonuçları: *

1. Mertpk

XPG SX8100NP SSD Problemi

Selam lütfen konuyu tamamen okuyunuz SSD'yi ikiye böldüm böyle kullanıyorum ssd hızlarında problem var 3500mb/3000mb olması gerekiyor ama böyle Dosya aktarımı esnasında hız 7 mbye kadar düşüyor. Soru sormayın diye her bilgiyi verdiğimi düşünüyorum asıl sorum şu Bu videodaki hızlar...
  2. Mertpk

Seagate Skyhawk 3TB Harddisk Alınır Mı?

Selam oyun falan için bu harddisk alınır mı sizce fiyatı 389TL bu fiyata genelde 1TB bulunuyor bu harddiskin ne gibi eksileri olur güvenlik diskiymiş oyunda drop falan girer mi? @Emirhandkee @keremcnsz24
  3. Mertpk

SSD Power On Count Ne Demek?

Merhaba arkadaşlar ssd çalışma saati 2007 ama power on count 409 bu ne demek ayrıca pc hergün en az 10 saat açık neden bu kadar az olabilir
  4. Mertpk

SSD Yazma Hızı Düşük

Merhaba arkadaşlar ssd hızlarının normalde 3500 3000 olması lazım ama hızlar böyle ve disk kopyalama yaptığım için ssd ikiye ayrıldı 250gb 250gb ayrı ayrı test ettim ne yapabilirim toplam %79 dolu
  5. Mertpk

Harddisk Görünmüyor

Merhaba arkadaşlar hdd gözükmüyor aygıt yöneticisinde gözükmüyor disk yönetiminde görünmüyor hiçbir yerde görünmüyor ne yapabilirim çok önemli nolur yardım edin 16 yıllık fotoğraflarımız falan var içinde nasıl kurtarabilirim nolur arkadaşlar 16 yıllık fotoğrafları videoları kaybedersem ben biterim
  6. Mertpk

2.El 300 TL 250GB Samsung SSD

https://www.letgo.com/tr-tr/i/ssd-samsung-970-plus-80-250gb_afb01729-1a55-4eea-9549-125caf4e08ec https://www.letgo.com/tr-tr/u/gaming_1d8985ce-60e3-4d0e-a6a9-f4ef360bef9f arkadaşlar bu arkadaş çok ucuza ürünler satıyor dolandırıcı olabilir mi
  7. Mertpk

M.2 SSD Windows Kuramıyorum

Merhaba arkadaşlar ssd xpg sx8100 Windows kurmayı denedim önce gpt değil falan dedi gpt yaptım ama şimdide Windows gereken dosyaları yükleyemiyor diyor ssd den boot etmeye çalışınca blinitializelibrary failed 0xc000009a hatası veriyor ne yapmalıyım ? anakart b450m s2h
  8. Mertpk

Her şey gitti......

arkadaşlar 2 tane diskim vardı d'den başlatıyordum c'yi disk temizleme ile temizlemeye çalıştım böyle oldu ne yapabilirim
  9. Mertpk

SSD Sağlığı %0 Olursa Ne Olur?

Merhaba Arkadaşlar SSD Sağlığı %0 Olursa Ne Olur? Ve SSD Okuma Yazma Hızı Azalırsa Ne Gibi Sorunlar Oluşur? Şimdiden Teşekkürler
Top Bottom