Arama sonuçları: *

1. Rezanix

XPG 2TB Gammix S70 SSD hız düşüşü

Arkadaşlar, yaklaşık 6-7 aydır SSD'yi kullanıyorum. SSD'nin sıcaklık değerlerini boştayken yaz ayında en düşük 67 derece, şu an ise en düşük 64 derece olarak gördüm. Genelde ortalama 68 derecede sıcaklıkta çalışıyor, yük altığına girdiğinde ise 72 dereceye kadar çıkıyor. Sürekli 65-75 derece...
  2. Rezanix

SSD Hızı Sürekli Düşüyor

Her test yaptığımda daha düşmüş oluyor bunun sebebi nedir?
  3. Rezanix

SSD sıcaklığı 70 derece

Arkadaşlar şu an hiçbir şey açık olmamasına rağmen SSD sıcaklığının 68 derece olduğunu görüyorum, bu değer normal mi? Normal değilse neden bu kadar ısınıyor?
  4. Rezanix

Her şeyi SSD'ye yüklüyor

Arkadaşlar yeni sistem topladım ve yalnızca oyunları SSD'ye yüklemek istiyorum, ama indirdiğim her şey C diskine yani SSD'ye yükleniyor. Örneğin Discord, Whatsapp, Steam gibi uygulamaları E diskine yani HDD'ye yüklemek istiyorum ama seçemiyorum otomatik olarak yüklüyor. Ne yapmam gerekiyor...
  5. Rezanix

SSD'de XPG Markası Tercih Edilir Mi?

Arkadaşlar bu hafta içerisinde alacağım PC'ye bir de 2TB SSD eklemek istiyorum. XPG markası sizce tercih edilir mi? 2TB SSD Linki: https://www.itopya.com/xpg-2tb-gammix-s70-pcie-gen4x4-m2-ssd-7400mb-okuma-6400mb-yazma/ Buradaki SSD lerden hangisini tercih etmeliyim? Kapasite ve okuma, yazma...
Top Bottom