Arama sonuçları: *

1. victreX

Yardım Bilgisayara Format Atıldığında D sürücüsü de silinir mi?

C: kısmında windows kurulu. Tanıdık bir bilgisayarcıya format ve genel bakım için götüreceğim. Windows C: kısmında olduğu için sadece orası silinir diye düşündüm D'de önemli dosyalarım ve anısı olan resimler var silinmesini istemiyorum. Özellikle belirtmem gerekir mi sadece C: sürücüsü...
  2. victreX

Yardım Samsung 970 Evo Plus SSD Düşük Okuma Yazma Veriyor

SSD'yi daha 3 gün önce almıştım bilgisayarcıya götürüp taktırdım. Aslında 3500 MB/s Read, 3300 MB/s Write vermesi gerekiyor. Birde SSD'yi 5 senelik laptopa taktım. Acaba SSD slotunda mı sorun var diye aklıma geliyor nede olsa 5 senelik laptop. CrystalDiskMark ve HD Tune ile testlerini yaptım...
  3. victreX

Samsung 860 Evo VS WD Blue SATA M.2

Aşağıdaki özellikleri yazılı olan laptopa SSD almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? Birde anakartın NVMe SSD desteğinin olmadığını gördüm birkaç yerde anakartın NVMe desteklediğini nasıl öğrenebilirim? M.2 SATA destekler diyenler var bu yüzden bu SSD'lere baktım. Laptopun tam adı: HP...
  4. victreX

Öneri Laptop İçin SSD Tavsiyesi

Aşağıda özellikleri yazan Laptopu alalı 5 yıl oldu aşırı yavaş çalışıyor. HDD yüzünden sanırım. Bilgisayarı açıyorum kendine gelip kullanmaya başlayana kadar rahat 5 dakika geçiyor. Laptopun anakartında şu an hazırda M.2 SSD slotu var ancak uzun araştırmalar sonucunda anakartımın NVMe SSD...
Top Bottom