Arama sonuçları: *

1. C

hdddeki sistemimi yeni aldığım ssdye nasıl geçireceğim neler yapmalıyım

arkadşlar kendime 512gb ssd aldım birazdan video izleyerek takacağım ancak sonra ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi 1688411563 ya da temiz kurulumu nasıl yapabilirim 1688412207 @Mehmet Yılmaz reis yardım lazım ya
  2. C

Team CX2 512gb ssd aldım ho/go?

https://www.hepsiburada.com/team-cx2-512gb-530-470mb-s-2-5-sata3-ssd-disk-t253x6512g0c101-p-HBCV00001P6C50?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar indirim+kuponla 450tlye aldım bilgisayarda ssdye ihtiyacım vardı daha yeni sipariş verdim alınır mı kullananlar varsa memnun mu şuan pcde hdd var format...
  3. C

480gb SSD sorunsalı

Arkadaşlar cherry Supreme adlı bir sistem düşünüyorum ama SSD çıkmıyormuş bende almak zorundayım 480gb SSD yeter mi sizce bu oyunlara içine fotoğraf falan atmıycam GTA 5, Pubg, Fortnite,,Csgo,ark survival, borderlands 3 garyys mod,deceit forest
  4. C

HDD testi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu hddlerin ömrünü belirleyen stres testinin adı neydi acaba laptobuma yapacağım da HDD hatası veriyor bu aralar merak ettim
  5. C

480gb SSD yeter mi

Arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Kendime PC toplayacağım ama aklıma depolama sıkıntısı geldi.1tb HDD alcak param olmayacak büyük ihtimalle sizce 480gb SSD bana yeter mi oyun+Windows+PowerPoint olacak sadece Oyunlar: CS:go Apex Legends Call Of Duty Warzone Fortnite...
  6. C

Adata su630 endişesi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi nerden bakarsam bakayım itopyadır teknobiyotiktir hepsi adata su630 kullanıyor ve hepsinin şikayetlerine bakıyorum hiçbiri ssdyle alakalı değil yani bence bu sorunu çözdüler sizin düşünceniz nedir?
  7. C

ADATA SSD SORUNLU MUDUR

Arkadaşlar alacagim hemen hemen tum teknobiyotik kasalarda bu ssdnin 480gb versiyonu bulunuyo bazıları kronik sorunlu gibi yorumlar yapmışlar bilgili ve tecrübeli arkadaslar kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim
Top Bottom