Arama sonuçları: *

1. Chapin

JD1000PRO 256GB M.2 SSD ile A320M S2H Uyumlu Mudur?

Gigabyte A320M S2H anakarta JD1000PRO 256GB isimli M.2 SSD'yi takmayı düşünüyorum. Uyumlu olur mu?
  2. Chapin

JD1000PRO 256 GB Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, 2. El bir JD1000PRO 256 GB alacağım. Elden alacağım için iyi bir test yapacağım, arkadaş söylediğine göre soğutucu ile kullandığı için etiketini çıkarmış resmini ekleyeceğim. Güzel bir SSD'midir? Fiyatta 200 TL anlaştık.
  3. Chapin

Adata SX6000 Lite 128 GB Alınır Mı?

Satıcı arkadaş ile fiyat olarak 115₺ anlaştık sağlığı %94 ve 6 TB veri yazılmış nasıl?
  4. Chapin

240 GB SSD Cyberpunk İçin Yeter Mi?

Yeter mi? Crack olarak indireceğim. RX 570 gelince 1-2 haftaya indirmeyi planlıyorum.
  5. Chapin

Crucial BX500 Yüksek Sıcaklık

Bu gün 2. olarak BX500 240 GB geldi, ilk gelen sağlığı da bu civardaydı. Şu an test üzerinde maksimum 62 derece kadar gördüm, ama SSD'ye dokunduğumda öyle bir sıcaklık yoktu yani imkan yok acaba sensör mü sıkıntılı? Değerler nasıl? 175 TL'ye aldım.
  6. Chapin

Crucial BX500 240 GB Sağlığı

2. El olarak aldığım SSD sağlığı bu şekilde, sizce nasıl?
  7. Chapin

RAW HDD Kurtarılabilir Mi?

1 Adet RAW olmuş HDD alacağım, ürün HP OEM Hitachr 1 TB sizce tamir olur mu?
  8. Chapin

Sistem Görünti Kesme Sorunu

Sistem normalde standart bir Exper kasadaydı kasadan söküp daha iyi bir kasaya taktığımda Windows başlar gibi oldu sonra No Signal yazısı geldi neden böyle yapıyor bilmiyorum lu an BİOS'a falan girebiliyorum. Sistem: R3 3200G 8G RAM Asus B450 Dragon Longline 128 GB SSD
  9. Chapin

Bu M.2 SSD Modeli Nedir?

Bir tane laptop'dan çıkmış. 256 GB Samsung bir M.2 bunun tam modeli nedir?
  10. Chapin

SanDisk SSD Plus Bu Değerler Nasıl?

Arkadaşlar 2 Yıllık SSD'm biraz yavaş gibi sizce nasıl değerler?
  11. Chapin

Bu fiyata bu SSD iyi mi?

Arkadaşlar 2. El 2016 faturalı HyperX Savage 240 GB aldım sizce iyi mi?
  12. Chapin

HDD sistemde görünmüyor

Arkadaşlar sisteme format atarken artık ne yaptıysam 250 GB Harddisk şu anda 60 GB gözüküyor nasıl düzelticem? Galiba 1 tane disk bölümünü sildim.
  13. Chapin

Laptop Harddisk'i bilgisayara olur mu?

Arkadaşlar elimdeki eski laptop'daki harddisk'i çıkarıp bilgisayara takabilir miyim?
Top Bottom