Arama sonuçları: *

1. YiğitY.

Eski M2 deki Windowsu Yeni M2 ye taşımaya değermi

Kingston FURY Renegade Yeni M2 hızları böyle KIOXIA EXCERIA SSD Buda Eski dolu olduğu için her defasında farklı yazma hızı çıkıyor ve hızlı olsun diye tek test yaptım Eski diskin nerdeyse hepsi dolu ve babam yazılım tarzı bi şirkette çalışıyor ordaki abi bir program söyledi onla...
  2. YiğitY.

Çözüldü✓ M2 SSD im geldi Taktıktan sonra gözükmüyor ?

2 Slota taktım M2 yi bilgisayarı şimdi açtım fakat bilgisayarım kısmında gözükmüyor bir şeymi yapmam gerekiyordu Kingston FURY Renegade 1702051798 Biraz baktım böyle bi yere girmem gerekiyormuş detaylı anlatack varmı napıp napmamam gerektiğini 1702052271 Ve Testleri için hangi uygulamaları...
  3. YiğitY.

M2 SSD Alacağım, Samsung 990 PRO alınır mı? ?

Bilgisayarda 500gb ssd yetmediği için ek bir 1tb ssd daha alacağım fakat ssd piyasasını pek bilmiyorum Gen 4 Gen 3 ne kadar etkiler, Samsung 990 pro ya bu kadar para dökmeye değermi muadillerinede bakarım Bilgisayarı genel olarak oyun oynama işlerinde kullanıyorum Cyberpunk, Battlefield , GTA...
  4. YiğitY.

Çözüldü✓ M2 SSD nasıl çıkarılır

Pcni temizledim ve temizledikten sonra kasa üstü deki mavi isisk yanıp sönuyor PC çalışıyor fakat monitör simsiyah tanıdığımız biri SSD diyo tak çıkar dedi nasıl çıkartacak ucunda plastik var itopyadan hazır almıştım ( temizlik yaparken Rami sokup taktım) 1684239573
  5. YiğitY.

M2 SSDim iyi mi? kötümü?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-500-gb-exceria-lrc10z500gg8-m-2-pci-express-3-0-fiyati,706880562.html Yeni aldığım hazır sistemde bu M2 geliyor sizce nasıl yani sorunlu bı ssd mi yoksa kafam rahat etsinmmi ?
Geri