Arama sonuçları: *

1. B

kingston kc3000 2 TB M2 ssd sini aldım nasıl?

H.O mu G.O 3600 tl verdim
  2. B

Öneri Min. 2TB M2 SSD önerisi

Merhabalar bu zamanlarda dönen kasım indirimleri muhabbetinde bildiğiniz güzel m2 ssd indirimi var mı? En az 2tb olması lazım okuma yazma hızı çok önemli değil bozulmayacak sağlam bir şey olsun yeter.
  3. B

Yardım laptop max desteklenen m2 ssd nasıl öğrenilir?

Merhaba laptopuma 2 tb m2 ssd almak istiyorum ama destekleyip desteklemediğini nerden güvenli bir şekilde öğrenebilirim?
  4. B

Yardım Bozuk denilen hard diski çalışırmı?

Merhabalar bundan 2 yada 2.5 yıl önce laptopum darbe alıp arızalanmıştı ve ne yaptıysam düzelmiyordu açmaya çalıştığımda kritik kurtarma gibi bir şey açılıp lütfen bekleyin diyordu 1 2 gün beklettiğim halde hiç bir şey olmuyordu bilgisayarcıya götürdüğümde oda başta anlamamıştı ve birde hdd ye...
  5. B

Öneri Depolama birimi önerisi

Merhabalar bir depolama birimi almak istiyorum okuma yazma hızı önemli değil çok fazla aktif olarak oynamadığım ama arada girdiğim oyunları fotoğrafları dosyaları falan koyacağım oyüzden çok fazla okuma yazma hızına gerek duymuyorum uygun f/p önerebileceğiniz ürünler varsa cevaplarsanız...
  6. B

Öneri F/P Hard disk 1-2 tb

Merhabalar benim laptopta cd okuyucu vardı onu çıkarıp oraya cevirici alıp hard disk takmak istiyorum çünkü bilgisayarımda 120 gb ssd var ve hiç bir şey yükleyemiyorum 1 tb ve 2tb fiyat performans hard disk önerir misiniz? yada o çeviriciyi almak yerine direk taşınabilir hardisk almak dahamı...
  7. B

Öneri 2TB M2 SSD önerisi depolama için

Merhabalar bana 2tb m2 ssd lazım olabildiğince ucuz olsun depolama olarak kullanacağım piyasası hakkında hiç bilgim yok laptop için
  8. B

Yardım SSD yi tamamen sıfırlamak

2.ye soruyorum öncekinde cevap gelmedi şuan pc ye takılı 120 gb sandısk ssd var ve benim bunu tamamen sıfırlamam lazım sanki yeni alınmış gibi ben bunu nasıl tamamen sıfırlayacağım bilmiyorum detaylı bir şekilde açıklarmısınız ya da bu işlem için başka bir depolama birimi gerekirmi
  9. B

Yardım ssd yi tamamen sıfırlama

bilgisayarıma takılı ssd yi tamamen sıfırlamak istiyorum yeni alınmış gibi olsun ne yapmam gerek(detaylı anlatır mısınız)
  10. B

Yardım SSd nasıl sıfırlanır

bozuk bi pcnin birinde 120 gb ssd buldum çalışıyor ama windows 7 var bunu nasıl tamamen sıfırarım yeni alınmış gibi olur ?
Top Bottom