Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Samsung 990pro 1tb w/heatsink aldım h.o g.o ?

linkteki ürünü aldım ürün ilk çıktığında sağlığının hızlı azalması gibi sorunlar varmış lakin sonra yazılım güncellemesi ile bunu düzeltmişler. H.o mu G.o mu ? 1698612424 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BM42X58C/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  2. Emre_kymk

Dramli m2 ssd tavsiyesi istiyorum

Dramlı ve 1tb kapasiteli m2 ssd tavsiyesi istiyorum
  3. Emre_kymk

Yardım MLD M2 SSD OKUMA YAZMA DEĞERLERİ TÜKETİCİ HAKLARI

okuma yazma değerleri ekte belirttiğim gibi ürünün açıklamasında ve kutusunda vadedilen değer 3300 - 3100. Ürünü satın alana kadar böyle bir saçmalık olduğunu bilmiyordum bu yüzden iade etmek istedim talep oluşturdum 1 ay beklettiler ve değerler normal diyip geri gönderdiler tekrar teste soktum...
  4. Emre_kymk

Yardım MLD M300 M2 ssd iade etmek istiyorum

12 Ocak tarihinde MLD markasına ait indirimde yakaladığım için m2 ssd aldım. Görselleri ekleyeceğim diskin kendi içinde dosya kopyalaması bile bir zulüm haline gelmiş durumda. crystal disk mark testini ürün elime ulaşır ulaşmaz yaptığımda bile vadettiği değerlere yaklaşamamıştı bile ama...
  5. Emre_kymk

MLD SSD HIZ PROBLEMİ

Yakın zamanda nvme mld m300 500gb m2 ssd aldım. yorumlarında vadedilen 3300mb/s hızlar yerine 2400-2200 civarı hızları verdiği yazıyordu bana o da yeter diyip aldım ve gerçekten test yaptığımda o hızları veriyor. Ama iş dosya yüklemeye geldiği zaman hdtune programı bile 100- 130 mb/s yi...
Geri