Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Yardım Servisteki SSD için bana akıl verin

geçen sene kasımda qp bilişimden mushkin ssd almıştım laptobuma taktım gen3 slotuna bi ara oyundan çıktım bilgisayar ısınıktı o zaman başka oyuna giricektim açmaya çalıştım oyunu bulamıyor baktım ki ssdyi görmüyor bilgisayar acaba dedim slota mı tam oturmadı filan çıkarıp yeniden taktım , bu...
  2. BixiBlake

Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

Geçen boğaziçi servise ssdmi gönderdim arızalı diye onlarda arıza tespit etti birebir değişim veya muadil ürünle değişim istedim ellerinde mevcut değilmiş filan bana dedi ya bekleyeceksiniz kesin değil ya da para iadesi isteyin aldığınız yerden ben de THH'ye başvuracam diye rapor düzenleyip...
  3. BixiBlake

Mushkin vortex ssd servise gönderdim ellerinde stok yokmuş

MK.........FFA43 seri numaralı üründe soruna rastlanılmış fakat stoklarımızda aynı ürün mevcut olmadığından dolayı değişim sağlayamıyoruz dilerseniz stoklarımıza ürün gelmesini bekleyebilir (kesin bir süre veremiyoruz) veya talebiniz doğrultusunda tarafınıza rapor düzenleriz raporla alım...
  4. BixiBlake

M2 SSD den tam hız alamamak

aylar önce aldığım mushkin ssd tam hız vermiyor aslında ssd yerinin gen3 sanıp bu hıza normal diyordum fakat dün laptobu temizlerken tesadüfen gen4 olduğunu gördüm o zaman neden tam hızı alamıyorum ?
  5. BixiBlake

Yardım SSD bazen kayboluyor

hp laptobumda 2 tane ssdti var ikinci taktığım mushkin vortex 1 tb ssd bilgisayar açıkken filan birden kayboluyo gözükmüyor pc yeniden başlatıyom yine gözükmedi
  6. BixiBlake

1 TB m2 ssd önerisi ?

arkadaş https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TJ2649W/ref=pe_27883791_1217563911_em_1p_1_lm?th=1 bunu almış iyi mi yoksa kötü mü bilemedim bütçesi 3k okuma yazma değerli yüksek drami de olursa iyi olur alınabilecek en iyi ssd hangisi
  7. BixiBlake

1 TB m2 ssd önerisi ?

1 tb ssd alacağım laptoba bütçem 2.5k hız değerleri yüksek olsun geçen bi tane vardı ama bulamıyom şu an laptop: hp victus 16-d1041nt
  8. BixiBlake

Yardım BU DİSK KULLANIMI NORMAL MI ?

PCDE oyun olarak bi bf1 var gerisi küçük uygulamalar. ssd aslında 500 gb ama c: 475 gözüküyor bunun 223 gb kullanılıyor kaba bi hesap yaptım 90 gb program uygulamaları + 60 gb windows olsun taş çatlasın 170 gb ee bu 50 gb fark nerede ? 1698511700 @Emmree
Geri