Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

SSD gereğinden düşük okuma yazma hızları!

Değerler boyle. Sağlık 94. Ne yapmam lazım? SSD: Apacer AS350 256Gb. Anakarttaki yerini mi değiştereyim yoksa birkaç ayar var mı şunun için? 1630765723 Buda info
  2. Berk Atmaca

SSD'nin yanına HDD takınca Windows Açılmıyor.

Arkadaşlar selam. Arkadaşım Gigabyte A320M S2H anakart kullanıyor. 120Gb SSD si var. Yanına 500gb HDD eklemek istedi. Aldık HDD yi takınca pc windows açılıyor ama sürekli ortada hoşgeldiniz vb. şeyler çıkıyor. HDD biosta görünüyor. Boot olarak SSDden boot ediyor ama pc yi kullanamıyoruz. Sürekli...
  3. Berk Atmaca

Maksimum 260TL ye SSD önerisi.

Dostlar 240gb ssd almayı düşünüyorum ama hangi ssd ye baktiysam "sorunlu, kronik arızalı" gibi problemleri varmış. Bana bu fiyat bandında SSD önerir misiniz?
  4. Berk Atmaca

Patriot SSD alıyorum. Bu iyi mi ?

Dostlar selam Amazon TR de dolaşırken bu SSD'yle karşılaştım. Sizce Amazondakini mi alıyım yoksa Hepsiburadakini mi alıyım.
  5. Berk Atmaca

Adata SU 630 mu Kingston A400 mü ?

Dostlar Adata SU630 245TL, Kingston A400 280TL aradaki 35TL farka değecek performans farkı var mı, hangisini almalıyım?
  6. Berk Atmaca

Amazon Tr'den SSD alıyorum.

Dostlar selam uzun zamandır 300Gb harddisk kullanmaktayım ve artık ek yapmanın zamanı geldi. 300Gb bana yetmiyor artık ve hız olarakta kriz geçiriyorum :) Bunun için ssd araştırması yaptım ve şu ssdyi buldum (en ucuz 240gb ssd bu) Sorum şu şekilde: Bu fiyat civarlarında daha kalitesi ssd...
Top Bottom