Arama sonuçları: *

1. M

yeni aldığım ssdnin mavi ekran sorunu

arkadaşlar salı günü Samsung 870 Evo ssd aldım hızı normal ama mavi ekran hatası verdi? normal mi yoksa iade mı etmeliyim? bir önceki ssdim Sandisk SSD Plus'tı. onu garantiye gönderdim. sebebi ise mavi ekran ve hızı yarı yarıya kadar inmişti 3 günde. onu garantiye gönderip bunu aldım hızda...
  2. M

YENİ SSD'DE MAVİ EKRAN SORUNU

arkadaşlar salı günü Samsung 870 Evo ssd aldım hızı normal ama mavi ekran hatası verdi? normal mi yoksa iade mı etmeliyim? bir önceki ssdim Sandisk SSD Plus'tı. onu garantiye gönderdim. sebebi ise mavi ekran ve hızı yarı yarıya kadar inmişti 3 günde. onu garantiye gönderip bunu aldım hızda...
  3. M

konuyu 2. kez açtım biliyorum ama farklı düşüncelere de ihtiyacım var arkadaşlar salı günü Samsung 870 Evo ssd aldım hızı normal ama mavi ekran hatası verdi? normal mi yoksa iade mı etmeliyim? bir önceki ssdim Sandisk SSD Plus'tı. onu garantiye gönderdim. sebebi ise mavi ekran ve hızı yarı...
  4. M

5. M

Yardım 2 SSD ARASINDA KALDIM?

Laptopuma hızlı bir ssd alıcam maksimum bütçe 800 TL ve Media Markt veya da Vatan gibi bilinen yerlerden alıcam sizce hangisini almalıyım? sizin öneriniz var mı? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_cruc%C4%B1al-240gb-bx500-%C4%B1nternal-sata-3-0-540-500-mb-s-7mm-2-5-flash-ssd-1202039.html...
  6. M

4 günlük ssd başıma bela oldu

5 yıllık laptopumun harddiskinin ömrü bittiği için yeni bir disk almak istedim. amacım sadece dizi film izlemekti. Samsung 870 Evo alacaktım fakat tanıdığım bir abim aynı performansı daha uygun fiyata veren Sandisk 240 gblik bir ssd önerdi 535-440'tı sanırım okuma yazma. Media marka beraber...
  7. M

Lenovo IdeaPad 320 laptopa soda döküldü ama içi tertemiz?

iş yerindeyken laptopuma limonlu soda döküldü 1-2 saat sonra tuşlar yapış yapış oldu o an orda bilgisayarı acamazdim. bu yüzden erken çıktım eve geldim laptopun kasasını açtım içi tertemizdi ama SSD yapış yapış olmuştu anlamadım ama tuşlar hala yapış yapış ne yapabilirim içimdeki korku sonuçta...
  8. M

SSD İLE İLGİLİ 2 SORUM OLUCAK

1- İşe başladım 2018 model Lenovo İdeaPad 320 modelli bir laptopum var.İçinde harddisk var ve boştayken %100 disk sorunu vermeye başladı. SSD alsam sorun çözülür mü? Genelde system ve sysmain hizmetleri çok disk kullanıyor 2- Samsung 870 EVO 250 GB modeline baktım ve arkadaşlarım da onu önerdi...
  9. M

Laptopum için hangi ssd almalıyım?

Sandisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 mi Samsung 870 Evo 250gb 560mb-530mb/s Sata 2.5" Ssd (mz-77e250bw) MZ-77E250BW mi günlük kullanım ve photoshopta basit işler yapıcam hangisini ve nedenini yazarak söylerseniz çok sevinirim...
  10. M

LAPTOPUM %100 DİSK SORUNU VERİYOR. SSD ALSAM ÇÖZÜLÜR MÜ?

laptopumu kasa aldığım için uzun süre kullanmadım. işe başladığım için gerekti ve format atıp kullanmak istedim. laptopta görev yöneticisini açınca %100 disk sorunu verdi. bilen abilerime ve forumlara baktığımda diskin ömrünün bittiğini söylediler fakat ben emin değilim. ssdler 600-1000 tl...
Geri