Arama sonuçları: *

1. Yphen

32-64 GB USB Bellek önerisi?

Dostlar selamlar kısaca özet geçeyim okuma yazma hızları yüksek kaliteli 32-64 GB arası flash arıyorum 2 adet farklı alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. Yphen

Okuma / Yazma hızları yüksek USB önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi okuma yazma hızları yüksek ve vaat edilen hızları veren bir USB arıyorum 32 GB veya 64 GB yeterli benim için şimdiden teşekkür ederim. Bütçe: 500 TL
  3. Yphen

1 TB M.2 SSD önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi 1 TB okuma yazma hızları yüksek DRAM'lı SSD arıyorum bütçe 3000 TL ek olarak aşağıda ki indirimlere de katıldım totalde alacağım SSD ne kadara gelir onunla beraber öneri yaparsanız çok sevinirim. İyzico: %25 Bayram İndirimi / İlk Alışverişe 500 TL / %10...
  4. Yphen

KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Alınır mı?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi bu ssd alınır mı ayrıca iyzico %10 indirim ve Parolapara cashback ile ne kadar gelir bana? Aslında ben yazılımcı olduğum için çok oyun indirmiyorum cs2 oynuyorum sadece o kadar 500 GB yeterli olur mu mesela yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. Yphen

1400 TL M2 SSD önerisi

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi M2 SSD alacağım F/P olarak hangisini almak daha mantıklı 500 GB veya 512 GB şuanlık yeterli benim için yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Yphen

WD Blue SN580 500 GB alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi m2 ssd alacağım WD Blue SN580 - Adata Legend 800 ve Kingston NV2 üçlüsü arasında kaldım bunlardan hangisini önerirsiniz hangisini almak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe: 1300 ₺
  7. Yphen

500 GB M.2 SSD önerisi

500 - 750 TL kadar M.2 SSD önerileriniz nelerdir? Genel olarak oyun, Adobe ve 3D printer için kullanacağım duruma bütçe arttırabilirim.
  8. Yphen

PCIE 4.0 1 TB M.2 SSD önerisi

1900 TL'ye kadar M.2 SSD önerileriniz nelerdir? Gen 4 olması benim için önemli genel olarak oyun, Adobe ve 3D printer için kullanacağım.
  9. Yphen

Çözüldü✓ 1000 TL'ye 500 GB M.2 SSD önerisi

Dostlar selam. İkinci el temiz veya sıfır fiyat performans M.2 SSD arıyorum bütçem 1000 ₺ yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. Yphen

Çözüldü✓ 1400 TL M.2 SSD tavsiyesi?

Arkadaşlar selamlar diğer konularımı okuyan bilir okumayanlar için ve tekrardan emin şekilde bilgi almak için konu açıyorum bilmeyenler için tekrar edeyim arkadaşıma sistem topluyoruz ve SSD konusunda önce 2x WD SN570 500 GB alacaktık fakat @Rᴇᴠᴇɴɢᴇ hocam sağolsun 1 TB olanını önerdi fiyat...
Geri