Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Çözüldü✓ HDD Depolama alanında görünmüyor.

Evet yeni kasa ilk sorun. olur böyle küçük şeyler. Burada göremiyorum. bunun sanki bir çözümü vardı ama hatırlayamadım. sizden yardım almak istedim.
  2. DerratiX

Sizce Offline-Singleplayer oyunlar SSD'ye yüklenmeli mi?

Sizce SSD'ye hangi oyunlar yüklenmeli daha çok? Valorant gibi rekabetçi oyunlar mı? Yoksa God Of War gibi Güçlü sistem isteyen oyunlar mı? 500 GB ssd aldığım için yerim sıkıntılı. Şuanlık Apex Legends yükleyeceğim. Geri kalan kısma ne yüklemeliyim sizce?
  3. DerratiX

Çözüldü✓ 1 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe maksimum 1200 TL olur. Hızı çokta önemli değil. Günlük kullanım için. 1645299286 Bu arada SSD'ler konusunda akıl sağlığımı kaybetmiş bulunmaktayım. SSD'lerden iyi derece anlayan birisi varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.
  4. DerratiX

MLD M300 1TB NVME SSD sizce nasıl?

İtopyada https://www.itopya.com/dh-fpsintel-core-i3-10100fgigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h14665 bu sistem var. kendi ssd'si zayıf o yüzden MLD M300 yapılarak alınacak. Sorum şu; Tek depolama birimi olarak kullanabilecek bir SSD'mi? Dram-less bildiğim...
  5. DerratiX

Hmb'li ssdler ne kadar iyidir?

Evet dramsiz ssdlere bakarken hmb teknolojisi diye bir şey gördüm. Ne kadar iyi bir teknoloji? Dramli ramler ile ne kadar farkı olur? Fiyat farkı gerçekten yüksek aralarında 200-300 tl gibi bir fark var ona göre cevap verirseniz sevinirim. 1645201848 Evet arkadaşlar ***** gibi hmd li ramler...
  6. DerratiX

Dramsiz ssd ömrü ne kadar?

Dramsiz ssd alsam ne kadar süre sağlıklı şekilde kullanırım?
  7. DerratiX

Netac NV2000 vs Netac 950E Pro

Netac NV2000'de Dram yok diye biliyorum ama Netac 950eProda var mı emin değilim. bilenler yardımcı olabilirler mi?
  8. DerratiX

1 TB DRAMSIZ ssd vs 500 gb ssd + 1 tb HDD

Dediğim gibi. sizce 1 TB dramsiz ssd mi alayım yoksa 500gb Dramli ssd + 1 tb hdd mi? (7200 rpm)
Top Bottom