Arama sonuçları: *

1. Kolestrol

Öneri Kioxia Exceria Nvme Ssd önerilir mi?

Merhaba millet , Şu konuya bir kesinlik getirmek istedim herkes fikrini az çok belirtirse sevinirim , kioxia Exceria nvme ssd hazır sistemlerde geliyor bazen hazır sistem ile uyguna alınmışsa idare edilebilir fakat , Sizce Herhangi bir hazır sistem fırsatı ortada yokken Kendimiz bir pc...
  2. Kolestrol

Çözüldü✓ Ssd Hız düşüklüğü sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce hepsiburadadan nvme ssd aldım 3500 okuma 2400 yazma olması gerekiyordu pc yi yeni aldığım için test yapmayı unuttum 1-2 gün öyle kullandım sonra aklıma geldi testini yapmak ve yaptım 866 mb okuma 500 mb yazma olarak gözüküyor ne yapmam lazım
  3. Kolestrol

Öneri Adata Xpg 8100 Sağlık durumu

Arkadaşlar Merhaba Rica etsem adata xpg 8100 kullanan arkadaşlardan birisi crystal disk info değerlerini atabilir mi alınır mı alınmaz mı karar vermeye çalışıyorum
  4. Kolestrol

Öneri Pny xlr8 Cs3030 Ssd alınır mı?

Arkadaşlar Merhaba , Max 2 gün içerisinde bir ssd almak zorundayım Araştırmalarım sonucu pny xlr8 cs3030'u buldum fiyatı iyi mi yoksa pahalı mı alınır mı sizce
  5. Kolestrol

Çözüldü✓ 500 Gb Ssd önerisi..

Arkadaşlar Merhaba , İndirimde bildiğiniz 500 gb'lık bir ssd varmı 650 tl civarında , şuan ki ssd 'lere baktım var fakat indirimsiz fiyatlar , Güzel bir fiyattan almak istiyorum yani var mıdır öneriniz
  6. Kolestrol

Öneri 650 TL bütçe ile ssd önerisi

Arkadaşlar merhabalar , Bilgisayarım Ana depolama olarak kullanacağım fiyat performans bir Ssd arıyorum Hız falan çokta önemli değil tek istediğim var biraz kaliteli olsun uzun ömürlü olsun Bir öneriniz varmıdır. Nvme falan da olabilir 1645362701...
  7. Kolestrol

Öneri Wd Sn 530 Sdbpnpz 256Gb alınır mı ?

Arkadaşlar Merhabalar , Bir Bilgisayar Topladım sistemimin ana depolaması olarak kullanacağım bir ssd bakıyordum başlıkta belirttiğim ssd yi buldum fiyatına göre İyi gibi geldi o fiyatlara sata ssd bile yok çünkü sizce alınır mı ??
  8. Kolestrol

Öneri Wd Sn 570 vs Sandisk 500 gb ultra nvme ssd

Hız Falan çokta önemli değil benim için açıkçası kullanım ömrü ve kalite olarak hangisini almalıyım sizce
  9. Kolestrol

Öneri Sandisk 500 gb ultra 3d nvme Ssd alınır mı?

Merhabalar , Başlıktada belirttiğim gibi bir Ssd almak istiyor Tek bir Şartım var uzun ömürlü olması fakat bütçem kısıtlı 600 tl civarında bir bütçem var sizce Sandisk ultra alınır mı uzun ömürlü mü
  10. Kolestrol

Öneri Ucuz ama üzmeyecek Ssd önerisi?

Arkadaşlar Merhaba yardımınıza ihtiyacım var tekrardan Sistemimde Ana depolamaya ihtiyacım var sadece valorant oynarım başka pek bir şey yüklemem pc ' ye 240 veya 480 gb ucuz ama kaliteli bir ssd önerebilir misiniz m.2 de olabilir nvme de olabilir kafanıza göre yani ucuz olursa çok iyi olur...
  11. Kolestrol

Öneri Wd Sn570 Ssd 700 Tl'ye alınır mı ?

Arkadaşlar başlıktada Belirttiğim gibi Bir sistem topladım sadece ssd kaldı geriye bütçem 700 tl ve sorum şu Wd sn 570 alınır mı eğer alınmaz ise bu fiyata öneriniz nedir ?
  12. Kolestrol

Öneri 600 TL'ye 500 GB M.2 SSD Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, H510m Anakart'ım bulunmakta bu anakarta nvme m.2 ssd uygun olur mu? Eğer uygun oluyorsa önerilerinizi alabilir miyim
Top Bottom