Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Yardım Hdd %100 olup kasma sorunu

hdd tarattım bi sorun yok format attım 3-4 kere acaba sorun ney olabilir çünkü herşeyde drop sorunu yaratıyor bana mouseyi bile sağa sola zor oynatıyorum. Bi opera açtım diye pc öldü
  2. DoğuamaBatı

Görev yöneticisi disk %100 kullanım sorunu

Demin pc yi açtım microsoft edgeye gireyim dedim bir baktım tıklayınca çökmeye başladı 2 3 hafta önce format attım aynı sorundan düzelmişti sonra dedim herhalde virüs girdi bi tarama yaptırayım evet girmiş :D dün gece bi program kurarken torrent + opera + facebook falan kurdurmuştu tikini...
  3. DoğuamaBatı

2 tane hardisk kullanilirmi

Elimde bir tane 1tb samsung hdd var birde kasanin icinde 1tb hdd ikiside 7200rpm ikisinide bağlasam kullababilirmiyim birinde oyun oynar birinde yazilim işlerimi hallederim ikisindede windows kurulu gecisler oluyormu birinden digerine (a0 mobil Türkçe ile yazdm
  4. DoğuamaBatı

Ucuz f/p ssd i onerisi

Butce 350 yi gecmez guveniyorum size
  5. DoğuamaBatı

HDD den silinen oyunlar acilss

War thunder dün gece yüklü bir şekilde pc yi kapatım sabah baktım silinmiş bundan önce heroes and generals ets cs go lol gibi oyunlarda başıma geldi sebebi ne dir çözüm veremedim yüklü şey ben istemeden nasıl silinirr
  6. DoğuamaBatı

Hdd Değişeceğim Verilerim Kaybolur mu?

Benim eski pc deki hdd imin icinde isime yariyacak seyler var su an kullandigim pc ye takip calistirabilirmiyim yoksa internete okumustum takinca windows kurmak fln gerekiyor yaziyordu bi aydinlatirmisibiz direk calisirmi
Geri