Arama sonuçları: *

1. valoo

Bilgisayar açılırken harddiskten cızırtı sesi geliyor

Bilgisayar ayarlarından hızlı başlatmayı kapattıktan sonra bilgisayar açılırken harddiskten cızırtı sesi geliyor(cd yazma-okuma sesi gibi bir ses) 5-6 dakika sonra ses tamamen kesiliyor. Hızlı başlatma ayarı önceden açıktı ve sanırım hızlı başlatma ayarı açıkken pc kapansa bile içindeki...
  2. valoo

PM961 Samsung 256gb'lık NVMe 350Tl'ye alacağım uygun mu?

Başlıktada dediğim gibi pm961 alacağım ikinci el kullanan arkadaş 5-6 sene kullanmış sağlık değerlerini de test etmemiş sistemden sökmüş ssd'yi benimde ecs h81h3-m4 anakartım var pci express x1 2.0 portuna bir aparat yardımı ile NVMe'yi takacağım ; 1) bu durumda bilgisayar NVMe'yi çalıştırırmı...
  3. valoo

Dosya gezgininden harddisk'imi açınca klasörler ve simgeler geç yükleniyor

Harddiskim ile ssd'min yazma ve okuma hızları hemen hemen aynı fakat ama yerel disk D'yi açarken klasörleri ve simgeler geç yükleniyor yukarda "üzerinde çalışılıyor" yazıyor. Klasörü kapatıyorum tekrar açtığımda yine 3-4 saniye beklemek gerekiyor. Bu sorun windows search ve sysmain hizmetini...
  4. valoo

Ram ve bios pilini söküp takmadan pc açılmıyor

Kasanın yan kapağını söküp geri taktıktan sonra pc açılıp açılıp kapanıyor. Ram ve bios pilini söküp takmadan pc'mi açamıyorum. Ssd'nin kablosunu sata2'den sata3'e takıncada aynısı oluyor.
  5. valoo

Gpt ve mbr arasındaki farklar neler?

Sistemimde 1 ssd ve 2 tane hdd var. Bu hdd'lerin birinde mbr diğerinde gpt yazıyor ve ssd de gpt yazıyor. gpt mi iyi oluyor yoksa mbr'mi? Ssd'nin normalde 500 okuma ve 500 yazma hızlarında olması lazım ama anakartım sata 3 desteklemesine rağmen 200 civarı yazma ve okuma hızı alıyorum bu gpt...
Top Bottom