Arama sonuçları: *

1. xAspeecT

Öneri 1000 TL Altı M2 ssd önerisi

1000 tl altında m2 ssdi önerisi gpt olan direk windowsu kurabileceğim
  2. xAspeecT

Yardım James Donkey JD 512 GB M2.SSD'yi gbt yapamıyorum

James Donkey 512gb m2 ssd aldım. windows kurmak istediğimde kuramadım hata sebebi sürücünün gbt olmamasıymış. şimdi deniyorum olmuyor yardım edebilecek varm ı
  3. xAspeecT

James Donkey JD 512 GB SSD F/P ürünü müdür?

Arkadaşlar incehesap gaming gecesinden 669 TL'ye James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk aldım. Sizce fiyatına göre iyi midir daha iyisi var mıdır size sormak istedim
  4. xAspeecT

Yardım 2 Sata girişim var 3 diskim var çoğaltıcı ile takabilir miyim?

Anakartımda aslında3 tane sata girişi var ama 1 tanesini ekran kartım kapatıyor üstüne denk geliyor. Diğer 2sinin birinde Windowsun kurulu olduğu SSD diğerinde 500 gb HDD takılı. Boşta olan 500 GB HDD daha var onu da nasıl takabilirim kasanın içinde olacak şekilde dışarıda durmasını istemiyorum.
  5. xAspeecT

Yardım Oyun oynarken disk bi anda pcde gözükmüyor ve oyun kapanıyor

GTA 5 oynarken yerel disk d bi anda pcde gözükmemeye başlıyor oyun kapanıyor 1 dakika sonra gözüktüğü gibi geri geliyor sizce sorun nedir oyun oynamaya başlayacakken kapanması beni yordu
  6. xAspeecT

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar ssd'mi değiştirdi ama muadili mi ?

2 sene önce vatanbilgisayardan aldıgım Hyperx Fury rgb 240gb ssd'mi sürekli mavi ekran yeme üzerine garantiye yolladım.Garanti sonucunda ise ssdnin değiştirilmesine karar vermişler. Ama bana Hyperx Fury rgb 240gb ssd yerine Kingston a400 yolladıklarını ilettiler. Sizce bu yolladıkları ürün benim...
  7. xAspeecT

Yardım Sağlığı %98 olan Samsung m2 Ssd alınır mı?

ikinci el Sağlığı %98 olan Samsung m2 Ssd alınır mı? fiyatı 300 lira 1657451269 ssd bu
Geri