Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

SSD mi Değiştirmelimiyim?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc toplamaya çalısıyorum hatırlayan olursa belki sanırsam 2 ay önce james doneky 480gb ssd hakkında bi konu açmıstım almalımıyım almamalımıyım diye birçok foruma gruba buraya sordum neredeyse yarı yarıya idi bazıları almamamı onerdi kronik sorunlu dediler bazılar...
  2. ibobaran6333

SSD ler Hakkında

Arkadaşlar az once ssd hdd ve m2 farkı hakkında bi test videosu izledim ssd ve hdd nin arasında neredeyse daglar kadar farkvar gta açılırken 40 sanıye htta 1dk daha erken açılıyo windows falanda oyle ama ssd ve m2 arasında neredesyse 2 3 sanıye taş çatlasın 5 6 sanıye var bu fark nıe bu kadar az...
  3. ibobaran6333

SSD Çok Hafif

Arkadaşlar ssd i aldım yeni geldide aşırı hafif serçe parmagımla bile rahatça kaldırıyom içi boş gibi ssd lerin hafif oldugunu biliyodum ama bu kadar değil normaldir demi bi sorun yoktur umarım :D
  4. ibobaran6333

James Donkey 480gb SSD aldım.

Arkadaşilar bir kaç konu açmıstım aldım 20tl lik çekle 360 a geldi biliyorum memnun olanda var memnun olmayanda şansımı denicem çünkü fiyat aralıgım çok düşük geldiginde kullanıcam ve size deneyimlerimi aktarırım okuma yazması nasıl diye eğer 7 8 ay içinde bozulursada 3 yıl birebir değişim...
  5. ibobaran6333

Kingston A400 480gb Vs James Donkey 480gb SSD

Arkadaşlar hangisi alınır araların 90-80tl fark var Kingston a400 (460tl) james donekey (370 e düşer diye beklıyorum) hangisini alayım James Donkey alırsam psu mu daha kaliteli bişey alabilirim.
  6. ibobaran6333

James Donkey 480gb SSD alınır mı?

Arkadaşlar ssd için 400tl m var bu gün cuma indirimlerinde James Donkey 480gb ssd var nasıl 350 400tl arasına düşerse almayı planlıyorum kronik hatası falan varmı ssd ler hakkında pek bir şey bilmiyorum ısınıyomu falan yazma okuma hızı nasıl kısacası dediğim fiyat aralıgına düşerse alınır mı??
Geri