Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Yardım 3.5 Inc WD Purple laptop bağlama sorunu

Arkadaşlar merhaba, elimde bir WD Purple 2 TB bir 3.5 Inc HDD var. Elimde bir de USB dönüştürücü kablo var, kablonun ışıkları yanıyor fakat HDD PC görünmüyor. Büyük diskler için adaptör mü lazım? 2.5 İnc bir SSD var aynı kablo onunla sorunsuz şekilde çalışıyor.
  2. AshenOne

Yardım SSD çıkarınca PC bios ekranında kalıyor

Merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Bilgisayarımda bir tane M.2 SSD, 2 tane SATA SDD takılıydı. Ben 1 tane SATA SDD'yi söktüm. Söktükten sonra PC direkt bios ekranına atıyor, Windows açılmıyor. Windows M.2 içinde kurulu. Boot menü girdiğim zaman sadece Setup yazısı çıkıyor...
  3. AshenOne

Çözüldü✓ M2 SSD Alacağım Çok Kararsızım

Kingston Fury Soğutucu bloklu 3265 TL (Tebilon) Kingston Fury Soğutucu bloksuz 2886 TL (İdefix) Kingston KC3000 2660 TL (İtopya) GoodRam PX700 2200 TL (İtopya) WD Black SN770 2400 TL (İtopya) Corsair Force MP600 Pro Soğutucu Bloklu 3178 TL (İtopya) Arkadaşlar baktığım ürenler bunlar...
  4. AshenOne

Yardım Sata SSD %100 Disk Kullanımı

Arkadaşlar merhaba, bunun gibi bir çok konu var evet biliyorum ama tam olarak böyle olan hiç bir yerde göremedim. O yüzden yardımınızı istiyorum. Bilgisayarıma takılı 2 tane Sata SSD mevcut. Birisi Kingston KC600 512gb diğeri Sandisk 240gb. KC600 yeni olan ve bu sorunlu. İlk aldığımda...
  5. AshenOne

Yardım Yeni SSD %100 kullanım ve yavaşlık.

Arkadaşlar merhaba. Bi kaç gün önce 512 gb kingston kc600 sata SSD aldım. Aldığım bu SSDye Win10 kurdum. Şöyle bir sorunum var. Boştayken arada bir %100 kullanıma çıkıyor ama asıl sorun bu da değil. Herhangi bir yükleme yaparken saniyede 5mb de yazma yapıyor olsa %100 kullanımda oluyor ve pc...
Geri