Arama sonuçları: *

1. somoncum

Samsung 990 PRO yakında geliyor.

13GB/s geçebilir umarım MP700 10GB/s görebiliyor çünkü fiyat bu nesilde artacak diye biliyorum 1TB modeli 4000-5000TL olabilir!
  2. somoncum

Yardım 256GB 450tl geçmeyecek M2 NVME SSD önerisi.

Baya baktım baya fiyatlar artmış düzgün bilindik bir marka bulamadım eğer sizin bildiğiniz bir ürün var mı önerirsiniz sevinirim ömrü fazla yazma değerleri pek önemli değil sadece oyunların hızlı açılması için alacak arkadaş.
  3. somoncum

Öneri En iyi NVMe M.2 SSD nedir?

Fiyatlarını katmadan düşünürsek; Oyun giriş sahnelerinde. Ara sahneleri geçişlerinde. Sentetik iops değerlerinde. Yüksek veri transferinde. Bu özelliklerde en çok öne çıkan marka hangisi olur? Lütfen marka ayırt etmeden belirtirseniz cevabınızı sevinirim.
  4. somoncum

Corsair MP600PRO XT 1 TB Alınır mı ?

Samsung 980 PRO yerine alasım geldi yüksek IOPS değerlerini görünce sizce değer mi hem üzerindeki şık tasarıma sahip heatsink ile geldiğini düşününce sıcak çalışmayacak hem fiyatı da 199$ uygun gibi geldi. Seagate Firecuda 530 baktığımızda yurtdışında amazon fiyatı heatsink siz 230$ olarak...
  5. somoncum

HDD ve SSD lerde özellikle Samsung 980 PRO 1 ve 2 TB ürünlerinde faiş zamlar!

Chia coin sonrası fazla kapasitelere sahip Harddisk ve SSD lere yoğun talep olmuştu bunun için özellikle Samsung bunun için bir duyuru yapmıştı, "Chia Coin Gibi Madencilik Ürünlerinin Garantiyi Geçersiz Kılacağı konusunda urarıda bulunuyor". Ancak bunu aldırış gösterilmedeğini PCI - Express 4.0...
  6. somoncum

Samsung 980 PRO 1TB vs XPG Gammix S70 1TB sizce hangisi ?

Sizce bu 2 SSD den hangisini tercih etmeliyim XPG Gammix S70 satışta hala yok ama geldiğinde yakın fiyat olacağını düşünüyorum 20 dolar daha pahalı olursa olur. SLC NAND kullanmış XPG Gammix S70. MLC NAND kullanmuş Samsung 980 PRO.
Geri