Arama sonuçları: *

1. E

540 HZ Asus Monitör İçin işlemci

Merhabalar arkadaşlar ben asus veya alienware 500 hz 540hz gibi bir değerde monitör alacağım bunun için hazır sistem öneriniz var mı ? Aylık 9k öderim 12 taksit
  2. E

Monitörümde görüntü birden gidiyor

Merhabalar arkadaşlar ben asus vg279qm 240hz monitör kullanıyorum. Fakat monitörü kullanırken birden görüntü gidiyor kasa çalışıyor fakat görüntü yok display port çıkışı takılıyken oluyor hdmi çıkışında takılıyken bir sorun yok display port takılıyken 15 dakika hareketsiz kalınca gidiyor ekran...
  3. E

Gtg ve mprt arasındaki farklar nelerdir

Ben gtg monitör aldım mprt monitör alan arkadaşımda var arasındaki farklar nelerdir
  4. E

Asus VG258QM hakkında bilgi

Asusun vg258qm monitörünu almayı düşünüyorum fakat 0.5 mprt mi gtg mi alinir mi yani bilmiyorum ghosting olur mu kullanan veya özellikleri hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Amazonda fast IPS gtg yazıyor asusun sitesinde mprt yazıyor ( 200 FPS altı almıyorum genelde rekabetçi oyunlar...
  5. E

Mprt ve gtg nedir oyuncular için hangisi iyidir

Öncelikle herkese iyi günler ben rekabetçi oyunları çok fazla oynayan bir insanım x40 intense 240 hz monitör almayı düşündüm fakat mprt dediler nedir bu mprt gtg farkı hangisini almam mantıklı mprt alsam sıkıntı yaşarmiyim gerçek 1 MS verirmi bunlar kafamdaki sorular yardımcı olursanız sevinirim
  6. E

Oyuncu monitörü önerisi

Arkadaşlar ghosting olmayan mprt olmayan gerçekten oyuncu monitörü önerisi yapar mısınız çok fazla konuyla alakalı bilgim olmadığı için yanlış şeyler yapmak istemiyorum (165-240 hz)
  7. E

165-240hz monitör önerileri

Hepinize iyi günler öncelikle yeni sistemime monitör almayı düşünüyorum fakat 240hz mi alsam yoksa 2k 165hz mi alsam çok ikilemde kaldım. Sistem Özelliklerim : i5-11400f Rtx3060 16gb ram sistemi ilerleyen zamanlarda yükseltmeyi düşünüyorum daha doğrusu ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum fakat...
  8. E

Gamepower x40 intense

240 hz bir monitör almak istiyorum fakat FPS olarak valorant CS go gibi oyunlarda 220 230 fpsler alıyorum 200'ün altına hiç düşmüyor 240 hz monitör almak ne kadar mantıklı ?
Top Bottom