Arama sonuçları: *

1. OFERKAN

D-SUB NEDİR?

Arkadaşlar eski monitörümün arkasında d-sub yazıyor . başka bir forumda gördüğüme göre vga ile aynı diyorlar doğru mu? yani ben bu monitör için dönüştürücü alırken ne almam gerekiyor?
  2. OFERKAN

dvı-d dönüştürücü

Merhabalar benim monitörümün arkasında dvı-d yazıyor girişin yanında. Ama benim alacağım ekran kartında dvı d girişi yok. Hdmı ve DP girişleri var .Ben dönüştürücü kullanmak zorundayım galiba bu konuları pek anlamıyorum da öneriniz var mı? Şimdeden teşekkürler
  3. OFERKAN

1440*900 vs 1920*1080

1. Sorum) mesela 1440*900 monitörde diyelim ki bir oyunda ortalama 100 FPS alıyorsam 1920*1080 monitörde kaç FPS alırım ortalama 2. Sorum) iki çözünürlük arası çok fark oluyor mu
  4. OFERKAN

1440*900 monitör

merhaba benim 1440*900 çözünürlükte bir monitörüm var. Ben yaklaşık 10 yıldır eski bir bilgisayar kullanıyorum yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Ama aldığım bilgisayar (düşük ayarlarda da oynayabilirim) kasmasını istemiyorum. Bu yüzden kasaya 5000 tl ayırdım ama monitör için para kalmadı. ben...
  5. OFERKAN

Dvi d için dönüştürücü

Arkadaşlar ben 2 gün önce 1660 superli bir sistem sipariş ettim . Ancak ekran kartında dvi-d girişi bulunmuyor. Ancak benim monitörüm dvi-d girişli. Bunun için nasıl bir dönüştürdü kullanmalıyım
Geri