Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Öneri Hangi monitör daha iyi ?

Merhaba 2 monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi not : playstation için kullanacağım. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aql1a-1ms-175hz-2k-freesync-ve-g-sync-uyumlu-dp-hdmi-gaming-monitor.html?utm_source=hatch&utm_content=6649e807dae1001de36f9f79&utm_campaign=Asus...
  2. Patates Köftesi

Öneri 9k-10k bütçeye monitör önerisi

Merhabalar uzun zamandır monitör arayış içerisindeyim Playstation 5 için Monitor alıcam ama çok kararsızım öneri yaparsanız sevinirim 27inc veya daha yüksek olsun 2k tercihimdir en az 120hz panel olarak ıps renkleri olsun görüntüsü olsun ghosting lütfen olmasın yardımcı olursanız sevinirim iyi...
  3. Patates Köftesi

Çözüldü✓ Gigabyte G24 F2 monitör panelde çember çıktı !!

Merhaba Yaklaşık 6 ay önce almış olduğum monitörde böyle bir şey çıktı kesinlikle herhangi bir darbe almadı bu nasıl bir sorun nasıl çözerim yada çözebilirmiyim garanti ne yapar bu durum karşısında 1678480038
  4. Patates Köftesi

Monitör Ne Almalıyım

Merhaba yaklaşık 2 aydır monitör arayış içerisindeyim ve çok kararsız kalıyorum link koyucağın monitöre adam akıllı bir inceleme bulamadım sizce nasıl monitör önerirseniz sevinirim 144 hz 1ms ıps renkleri orta seviyede full hd 24 inç gösterirse yeter bütçe 4500...
Top Bottom