Arama sonuçları: *

1. baranngk

KTC 27 H27E6 alıcam daha iyisi var mı o bütçede

incehesaptan alıcam ama bir kaç sorum var ürünün teknik servisine hangi firma bakıyor kaç yıl garantisi var birde incehesap ölü piksel yada başka bir şey çıkması durumunda değişim yada iade yapar mı yoksa uğraşırmıyım bunun yerine phillips evnia da var aklımda sizce hangisini almalıyım
  2. baranngk

15k ya kadar 2k monitör tavsiyesi

rx 7800xt ekran kartlı bir sistemim var 2k monitör önerisi lazım çok soluk olmayan ekranı iyi canlı duran bi monitör arıyorum pivot özelliği olursa fena olmaz hem fps ve moba hz hemde hikayeli oyunlar oynarken zevk alabileceğim bişey arıyorum 15k sınır bi bütçe değil ama üstüne çıkmaktansa...
  3. baranngk

Çözüldü✓ Msı mag256f monitörde crosshair nasıl kapatılır

vallahi ben açmadım bunu nasıl kapatırım ekranın ortasında kabak gibi duruyo bilen varmı
  4. baranngk

2 monitör arasında kaldım aradaki fark verilir mi

MSI MAG 256F amazonda 3900 tl MSI MAG 275F itopyada 4600 tl sizce aradaki farka değer mi 3900 olanı alasım var arada fifa falan oynuyorum 27 alsam daha mı iyi olur
  5. baranngk

Güzel ful hd monitör tavsiyesi

Monitör alıcam sistemim r5 7500f 2x16 32 gb 6000mhz ram Msı b650m gaming plus WiFi anakart rtx 3070 ventus 3x ekran kartı var 2k monitör alsam olur mu yaz ayında 4070 gibi bi karta geçme düşüncem var genelde oynadığım oyunlar lol cs2 warzone the finals fc24 gibi oyunlar ama ben daha çok hikayeli...
  6. baranngk

165 hz monitör tavsiyesi

aklımda samsung odyssey g3 almak var başka önerdiğiniz bi monitör varmı
Geri