Arama sonuçları: *

1. efearici242

HZ değeri sürekli değişiyor

Monitörüm msi g24c4 144hz fakat csgo oynarken takılma olduğunu fark ettim arkadan monitörün menüsünü açtım orda hertz değeri yazıyor ve sürekli düşüyordu sabit 144hz değildi fps_max 144 yaptım oyun akıcılıktan kaybetti ama sabitlenmiş gibi oldu birsüre oynadıktan sonra yine değerler değişmeye...
  2. efearici242

Hertz değeri sürekli değişiyor

Oyun oynarken monitörün hertz değerini merak edip açtım sanki göze takılma oluyormuş gibi geliyordu bir şey farkettim sabitken 144 hareket edince 100 ve altına düşüyor hertz değeri csgo fps_max 144 yazdım artık fazla olmuyor ama çok nadir düşüşler oluyor normal mi sabit mi olması lazım birde...
  3. efearici242

CS:GO 4:3 olmuyor konuyu tekrar açtığım için özür dilerim çok karıştı

Arkadaşlar bana gidip lütfen youttubeden 4:3 yapma videosu atmayın yeni bilgisayarıma yeni monitör aldım msi g24c4 adlı monitör ayarlarından sadece tepki süresini arttırdım zaten bir şey fark etmiyor denedim monitörü kullanan varsa belki daha çok yardımcı olabilir radeon ayarlarında her şey tam...
  4. efearici242

CS:GO 4:3 Tam ekran olmuyor

Msi g24c4 adlı monitörü aldım bugün ulaştı elime ekran kartım rx5600xt radeon softwareden tam paneli seçtiğim halde hala tam ekran olmadı csgoda sebebi nedir yardım eder misiniz radeon softwarede gpu ölçekleme kapalı o yüzden değil sıkıntı
  5. efearici242

MSİ G24C4 VS MAG241CV

Hepsiburadadan 1450tlye g24c4 aldım 100tl farkla mag vardı iyi mi yapmışım kötü mü yapmışım yol yakınken iptal etmeli miyim? 1594333624 Aralarındaki farklar nedir?
  6. efearici242

Hangi monitör

Paraya bakmayın özellik olarak hangisini tercih etmeliyim o önemli trendyol dan indirim kuponum var link atıcaksanız trendyol dan atabilirsiniz monitörler...
  7. efearici242

1700 TL monitör önerisi

Önerebileceğiniz monitör var mı aoc 24g2u alıcaktım çok zamlanmış bu fiyata bunu bulabildim daha iyisi varsa önerir misiniz?...
  8. efearici242

Hangi monitör daha iyi?

https://www.trendyol.com/asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545?boutiqueId=497748&merchantId=105369&gads=true&popup_id=2044348680&gclid=EAIaIQobChMI4anPx7Cn6gIViLUYCh2dGwEzEAYYAyABEgKDUvD_BwE...
  9. efearici242

24G2U vs VP249QGR

Bu ikisinin görünüş dışında farkı var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi?
  10. efearici242

İPS panel göz yorar mı?

Ben csgo oynuyorum ve monitöre gereğinden fazla yaklaşıyorum renk doygunluğu fazla olduğundan gözlerimi bozar mı yada parlaklığı kısarak önüne geçebilir miyim? Ona göre monitör alıcam.
  11. efearici242

Maksimum 1500tl monitör önerisi

Donanım arşivinin yeni sistemini aldım geriye monitör kaldı. TN panel olmayan bir monitöre ihtiyacım var ben bunu buldum ama 20 kişi falan ölü piksel çıktı demiş kullanan var mı nasıl...
  12. efearici242

Yardım Bu monitör iyi mi? Bu fiyata daha iyisi var mı?

Gençler monitör bakarken bu monitöre rastladım ips olması ve 144hz 1ms olması güzel ama kronik bir sorunu var mı onu bilmiyorum varsa söyler misiniz almalımıyım almammalımıyım? Daha güzel monitör varsa bu fiyata link verir misiniz lütfen tn panel olmasın...
Top Bottom