Arama sonuçları: *

1. respondulge

Bilgisayar için Televizyon önerisi

Dostlar merhaba geçen günde konuyu açtım ama kimse cevap vermedi Fransada ki bir arkadaşım yeni bilgisayar topladı ekran olarak Televizyon almak istiyor hem normal izlemelik gündelik hayatta kullanmalık hemde fortnite gibi oyunlar oynamak için kullacağını söylüyor en uygun televizyon ne olur 600...
  2. respondulge

Oyun için televizyon önerisi

Dostlar merhaba Fransada ki bir arkadaşım yeni bilgisayar topladı ekran olarak Televizyon almak istiyor hem normal izlemelik hemde fortnite gibi oyunlar oynamak için kullacağını söylüyor en uygun televizyon ne olur 600 euro kadar bütçesi var 40k TL diyebiliriz
  3. respondulge

27 inç 144 hz monitör

Dostlar selam 27 inç ips panel bilinmeyen bir monitör aldım geçen yaz 3500 e çokta hoşuma gitmemişti ama idare ediyordu beni (izoly markası) monitör çok çabuk bozulucak gibi bende bunu 3 k ya satıp 27 inç 144 hz veya üstü yeni bir monitör arıyorum ne önerirsiniz bana sıkıntı çekmek...
  4. respondulge

Monitör seçimim nasıl olmalı

Monitör konusunda kararsız kaldım 24 inç,144 Hz bir monitör arıyorum bunların üstüde olabilir maks 3000 TL bütçe kavisli olursa daha uygun olur https://ty.gl/qj49ly63k4 şöyle bir monitör buldum 165 Hz kontrast oranını beğendim ama Va panel sıkıntı olur mu sizce güzel mi daha uyguna F/P var mı...
  5. respondulge

144 hz 1 ms 1920x1080 monitör öneri

144 hz üstüde olabilir 1080 bi monitör almayı düşünüyorum fiyatlar çok pahalı 2. Elde gözüm yemedi maks 3000 TL olmak şartıyla bildiğiniz ucuz güvenilir kaliteli monitör var mı bu monitör kalitesi hakkında bilgisizim renk çokluğu falan pek bilmiyorum 24 incten küçük olmasın yeter ucuza...
Geri