Arama sonuçları: *

1. wemind

Bu sistem 2 k monitör destekler mi ?

2k 27 inç monitör almak istiyorum bu sistemde sorun yaşar mıyım oyunlarda vb İşlemci : i5 12500 ekran kartı : 6700 xt
  2. wemind

Vatandan ASUS 24,5" VG259QR Monitör Alınır Mı?

yarın vatandan bu monitörü almayı düşünüyorum bu fiyatlarda daha iyisi var mı VATAN 'da olması lazım elden alacağım https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg259qr-tuf-gaming-1ms-165hz-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html
  3. wemind

2 K Monitör Önerisi.

Fifa 23 , Valorant oynuyorum daha çok max 5 k civarı monitör önerebilir misiniz ?
  4. wemind

3500 - 4000 ₺ Monitör Önerisi

Fifa 23 , Valorant oynuyorum genelde 3.5 4klık monitör önerisi yapabilecek var mı? işlemci i5 12500 ekran kartı 6700 xt gigabyte g24f2 demeyin sorun çıktı iade ettim onaylanırsa tabi 😬
  5. wemind

İtopya.com rezilliği - Gigabyte G24F2 Ekran Sorunu

İtopyadan almıştım ölü piksel çıkmıştı gönderdim değişim yaptık dediler yenisi şimdi elime ulaştı tekrardan ölü piksel var asıl konu hdmı 1 e taktıgımda yatakiyda uzun bi çizgi çıkıyodu ortada altta üstte farklı noktalarda hdmı2ye taktım düzeldi sorun yok neden kaynaklı acaba? 1665047273 video...
  6. wemind

Yardım Kulaklığı Monitöre Takınca Cızırtı

HDMI ile monitörümü laptopa bağladım , kulaklığı monitörün jak girişine takınca müziklerde masaüstü seslerde cızırtı gibi bi şey oluyor sesi kapatana kadar laptopa bağladığım için mi hdmı ile bağladığım için mi neden kaynaklı bu sorun acaba ? laptopum eski olduğu için mi kasa sipariş vermeden...
  7. wemind

Yardım Işık Sızması Sorunu .

İtopya'dan Gigabyte G24F 2 monitör almıştım 1 ölü piksel var sağ altta bi de ışık sızması var gibi sanki telefondan çekince çok daha fazla beyaz gözüküyor geri göndermeli miyim?
Geri