Arama sonuçları: *

1. JhanneS

SS Çekerken çift monitör çıkması

Merhabalar 2 monitör kullanıyorum ss çektiğim zaman her ikisi de gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  2. JhanneS

ESKİ MONİTÖR BAĞLAMA

Merhabalar yaklaşık 5 6 ay önce yeni bilgisayar aldım yeni bilgisayara eski monitörü vga to hdmi ile takmıştım ama başta sorun yok sonradan 2 3 dk geçtikten sonra ekran siyah oluyodu pc tekrar başlattığımda açılıyodu tekrar siyah oluydu ben yeni monitör aldım güncel monitör ama eski monitörümü...
  3. JhanneS

Monitörünüzü Neyle Siliyorsunuz ?

Merhabalar monitörümde baya leke oluşuyor veya tozlaştı ne ile silmemi tavsiye edersiniz
  4. JhanneS

Yardım Monitor Aciliyo ama sonra siyah ekran

Beyler yeni pc aldim benim eski monitor kullaniyorum suan vga donusturucu pc acioyrum bi kac dk acik duruyo sonda pıt gidiyo pc tekrar acmam gerekiyo ekrani gormek icin yardim edermisiniz vga to hdmi kullaniyorum
  5. JhanneS

Yardım Monitor Bi anda goruntu gidiyor

Beyler yeni pc aldim benim eski monitor kullaniyorum suan vga donusturucu pc acioyrum bi kac dk acik duruyo sonda pıt gidiyo pc tekrar acmam gerekiyo ekrani gormek icin yardim edermisiniz vga to hdmi kullaniyorum
  6. JhanneS

Eski Monitörler yeni kasalara uyar mı?

Merhabalar pc alcıağım monitörü sonra almayı planlıyorum eski monitördeyim yeni kasaya felan uyar mı ?
  7. JhanneS

Ucuza monitör nerden alırım?

Merhaba ucuz bir şekilde monitör nerden bulabılırım
Top Bottom