Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Bir televizyon ve Pc monitörü arasında ki fark nedir?

Sorunum için açtığım onlarca konuyu belki biliyorsunuzdur belki bilmiyorsunuzdur kısacası laptopu monitöre bağladığımda oyun oynarken 5 dakika sonra pc kilitleniyor.İsteyenlere konu linki atarım ben ümidimi yitirdiğim için monitörü kaldırdım ama yine de denemek istiyorum hala.Laptopu televizyona...
  2. Sirius Blackw

Videodaki monitörler eski mi?

2 videoda da retro monitörler var bunlar gerçek orjinal eski monitörler mi yoksa yenilenmiș eski görünümlü monitör mü?Nerde bulabilirim böyle yenilenmiș? https://www.youtube.com/live/Nb8en_Mes4s?feature=shared
  3. Sirius Blackw

Yardım Monitör takıldığında kilitlenme sorunu

Yeni bir monitör aldım laptop için fakat Bazı oyunlarda bir süre sonra kilitleniyor yazısı gelip pc kapanıyor videoyu koyacağım alta.Witcher 3 de ilk 3 dakika da kilitleniyor.Cs de 2-3 saat aralıksız oynadım sadece 1 kere oldu.Laptopta sorun yok rahat oynayabiliyorum ama monitör takınca sorun...
  4. Sirius Blackw

Yardım Monitör taktıktan sonra witcher 3 sorunu

Bugün geldi monitör taktım laptopa cs de sorun yok ama witcherı 2 dk oynadıktan sonra videonun sonunda ki gibi kilitleniyor diyor ve pc kapanıyor çözümü ne?
  5. Sirius Blackw

Yardım Yeni monitör blackbar sorunu

Laptopa yeni bir samsung monitör bağladım bugün fakat CSGO da blackbar oldu.Laptopda intel ayarlarından ayarlıyordum ama intele girdiğimde harici monitör olduğundan ayarları açmıyor malasef.Samsungun kendi uygulaması falan var mı?
  6. Sirius Blackw

3k bütçe monitör tavsiyesi

3k ya alacağım en iyi ürün nedir?
  7. Sirius Blackw

2. ekran fps düşürür mü?

Laptopu 2. Ekran olarak kullansam Oyun oynarken fps düşer mi? Rtx 3050 8x1(8x2 olacak) İ511300H
  8. Sirius Blackw

Laptopa mönitör takmak

Beyler elimde 3050 li bir laptop var ve bunu geliștirmek istiyorum.Monitör alacağım önce fakat sorularım var.Monitörü Hdmi ile bağlayacağım herhangi bir görüntü ve Hz kaybı olur mu?144 Hz de kullanmak istiyorum.Monitör alırken bu konuda neye dikkat etmem lazım? birde 5k para ile hem beyaz...
Top Bottom