Arama sonuçları: *

1. AnormalTavuk

Ekran bir anda gidiyor ve bağlantıyı kontrol ediniz diyor

Ekran kapanıyor. Ses vs. hala var. kasa açma kapama tuşuna 5 sn basılı tutup yeniden başlatınca düzeliyor. Monitör gidince display port bağlantısını kontrol ediniz diyr ama bağlantıda bir sroun yok çıkar tak yapmayı ve diğer girişi kullanmayı da denedim. 2. oluşu, tam da oyunun ortasında gitti...
  2. AnormalTavuk

4 Bin TL monitör önerisi

Monitör alacağız arkadaşa 4 bin tl bütçemiz var. Güzel marka bir monitör önerebilirseniz sevinirim.
  3. AnormalTavuk

Monitörün en altında renkli çizgi

Böyle bir şey çıktı, arada renk değişiyor veya kayboluyor gibi oluyor. Beyaz oluyor falan. Sizce sorun nedir? Düzeltilebilir bir şey mi yoksa garantilik mi?
  4. AnormalTavuk

Monitör fiyat tahmini

2K çözünürlükte, tercihen 27 inç, 240 hz ve üstü ips panel bir monitör bana tahminen ne kadara mal olur? Güncel olarak aynı özelliklerde fakat 144hz bir monitörüm var. Hz olarak yukarı çıkmaya çalışsam ne kadar bir paraya ihtiyacım olur diye fikir sahibi olmak istedim. Güncel kullandığım...
  5. AnormalTavuk

Monitöre bir şey oldu ne olduğunu bilmiyorum yardım edin!

daha öncede ekran görünmeyecek dereceye geldi cs de 2 3 kere. kapa aça düzeldi. ama bu sefer iz şeklinde kaldı. ne yapmam lazım.
  6. AnormalTavuk

Siz olsanız ne yapardınız?

Dün İtopya'ya Asus'un VG27AQZ monitörünü almaya gittim. Test yaparken ölü piksel çıktığı için stokta bulunan 2'nci monitörü getirdiler. Onda da ölü piksel çıktı. Ardından stokta daha olmadığı için teşir için rafa konmuş 2 ila 3 aylık GIGABAYTE M27Q modelini indirimli olarak 5100 TL üzerinden...
  7. AnormalTavuk

31.5 inç monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-rg321qu-31-5-170-hz-1-ms-hdmi-display-freesync-premium-qhd-2560-x-1440-hdr-10-oyuncu-monitor-um-jr1ee-p01-p-HBCV00000UHZ2V?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=19&wt_pc=cimri.c.19.pc Tuhaf bir...
  8. AnormalTavuk

2K Amd Ekran Kartı için Monitör Önerisi

Maksimum 6600TL 2K monitör önerir misiniz? hem fps hem hikayeli oyunlar için kullanılacak. IPS öneriyor herkes o yüzden ips olursa iyi olur. 1 ms de olursa tadından yenmez açıkçası. Bir süredir arıyorum önerilerinize ihtiyacım var.
Geri