Arama sonuçları: *

1. İCARDİİİİ

Samsung G5 G55C Ps5'de VRR Çalışmıyor

Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi VRR ayarı monitörün menüsünde gözüküyor ve aktif durumda ancak Ps5 de açmaya çalışınca desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Monitör de VRR'ı açmak içi freesync'i aktif attim başka ayar yapmadım. Kendi içinden çıkan hdmi ile ps5'in hdmi'ı ile test ettim ancak...
  2. İCARDİİİİ

32" Odyssey G5 G55C Alınır mı?

Samsung öğrenci indiriminde tekrar stoğa gelmiş 6.659tl şu an. Alınır mı ya da bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir 32 inç monitör var mı? Ps5 de kullanmak için alıyorum bu monitörde bildiğim kadarıyla VRR yok. VRR destekli hangi monitörü alabilirim 27-32 olarak. Şu an KOORUi'nin 27E1QA...
  3. İCARDİİİİ

27 İnç Monitör tavsiyesi

3070 ekran kartlı sistemim var, önceliğim 144hz ve üstü olması Gigabyte g24F-2 monitör'den geçiş yapacağım. 2K 27 inç ile 1080P 27 inç arasında çok fark olur mu pişman olurmuyum. Aklımda olanlar: AOC 27G2SAE Gigabyt G27FC-a AOC 27G2SPU
  4. İCARDİİİİ

GAMEBOOSTER 280hz Monitör alınır mı?

Elimde gigabyte g24f-2 monitör var, monitörümü bu satıp Gamebooster 280hz monitör alınır mı?
  5. İCARDİİİİ

Yardım İtopya Gigabyte G24F-2 Sorunu Ne Yapmalıyım?

Selamlar, kasım indirimlerinde itopyadan 3400tl' ye Gigabyte'ın G24F-2 model monitörünü aldım. Ancak ürün sorunlu çıktı (ölü pixel + ışık sızması + Panel yamukluğu) ve bende güzel fiyata aldığım için değişin istedim bugün sabah aradılar ve değişim yapacayacaklarını çünkü ellerinde stok yokmuş...
Geri