Arama sonuçları: *

1. D

Stuck pixel düzeltilebilir mi

Stuck pixel düzeltilebilir mi arkadaşlar tahminimce iki adet mevcut ölü değil diye düşünüyorum
  2. D

Monitör de ölü piksel sorunu

Arkadaşlar asus vg27aq5a modelini aldım 1 adet ölü piksel cıktı sizce sorun teskil eder mi
  3. D

Sizce hangi monitör almalıyım

Hem oyun hem grafik işleri için Photoshop vs sizce hangisi
  4. D

Monitör tavsiyesi yardım

Hem grafik işleri hem oyun için nasıl https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NQVCKS?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  5. D

Photoshop ve render için

Photoshop ve render için iki model arasında kaldım şuan için ktc gamepower vs tercih etmiyorum bu iki modelden hangisini öneririsin ASUS vg27aq5a mı yoksa msı g274qpf modeli mi
  6. D

Photoshop ve oyun için monitör

Hem oyun hem render işleri için maç 10k ya monitör tavsiyesi arıyorum Bu nasıl acaba...
  7. D

Monitör tavsiyesi oyun ve render

Render Photoshop işleri için bazende oyun oynuyorum monitör arıyorum 10k civarı mümkünse taksitli 2k ve 27 inç ve üzeri tercihim
  8. D

Monitör tavsiyesi 2k

Hem render Photoshop hem oyun için monitör tavsiyesi arıyorum
  9. D

Monitör tavsiyesi arıyorum

Hem oyun için hem Photoshop render işleri için monitör tavsiyesi arıyorum 8k civarı
  10. D

Monitör Önerisi 7-8k Civarı

7 8 bandında hem oyun hem grafik işlerinde kullanmak için minimum 27 inc monitör tavsiyeniz varmı acaba 30 üstü olursa daha güzel olur
  11. D

Monitör önerisi 27 ve üzeri

Hem gaming amaçlı hem grafik işlerinde kullanabileceğim 7 8 bandımda monitör önerir misiniz 27 inç ve üzeri lütfen
Geri