Arama sonuçları: *

1. Aquinas

Çözüldü✓ 2K 360Hz OLED Monitör Önerisi

Merhaba. Bütçem önemli olmadığı için mantıklı olduğunu düşündüğünüz her türlü monitörün önerisini yapabilirsiniz. Intel Core Ultra 9 285K işlemci ve Galax RTX 5080 EX-Gamer ekran kartı bulunuyor bilgisayarımda. 32GB 7400Mhz Ram kullanmaktayım Sonunda bilgisayarımı aldım ve 2K çözünürlükte...
  2. Aquinas

PlayStation 5 ile Kullanılabilecek 4K 120Hz TV Önerisi İstiyorum

Merhaba değerli forum sakinleri :hoba: Doğru kategoride mi açtım bilmiyorum, televizyon kategorisi olmadığı için Monitör olarak açmak zorunda kaldım. Öncelikle yanlışsa bunun için özür dilerim. Dün PlayStation 5 Slim CD versiyonu aldım ve evdeki televizyon 1080P 60Hz olduğu için bazı oyunlarda...
  3. Aquinas

Çözüldü✓ 2K 360Hz Hikaye&FPS Oyunları İçin Ömürlük Monitör Önerisi

Merhaba değerli forum kullanıcıları! 5080 - Ryzen 7 9800X3D Ekran kartı ve işlemcili bir sistem topluyorum yaklaşık 150K 'yı falan buluyor tabii Bu sistemde hikayeli oyunları 2K 360Hz'de, fps oyunlarını da mümkün mertebe 1080p 360Hz'de oynayacağım ama yani haliyle 2K 360Hz gerçekten iyi...
  4. Aquinas

Çözüldü✓ YARDIM! Viewsonic XG2431 monitör ayarında bir yere tıkladım görüntü gelmiyor

Merhaba, şu an bu yazıları telefondan bilgisayarın ekranına bağlanarak yazıyorum, monitörün ayarları ekranda gözükmediği için elimden hiçbir çözüm gelmiyor. Az önce monitörümün HDR özelliğini kapatıp renk ayarlamasını yapacaktım çünkü ekran görüntüsü alırken parlak yerleri daha da parlak...
  5. Aquinas

240Hz 1080p - 2K Monitör Önerisi

Merhaba değerli arkadaşlar. Son günlerde 240Hz monitör almayı düşünüyorum fakat ciddi anlamda bilgi kıtlığı yaşıyorum. Bu sebeple bilgili arkadaşlara ihtiyacım var. Valorant tarzı FPS oyunlara daha çok zaman ayırmak ve kendimi geliştirmek istediğim için 240Hz düşüncesine net karar verdim...
  6. Aquinas

2K 165Hz mi önerirsiniz yoksa 1080p 240Hz monitör mü almalıyım?

Merhaba! 24 inç 165Hz Curved Monitör kullanıcısıyım ve yeni bir monitör alıp ana monitör olarak kullanmak istiyorum. Yani şu anda kullandığımı 2. monitör olarak yanda kullanmak istiyorum. Hiç 240Hz kullanmadım ve FPS oyunlarında vs. gözle görülür faydası olduğu söylendiğinden dolayı eğer...
  7. Aquinas

Monitörü zarar gelmeyecek şekilde nasıl temizleyebilirim?

Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi yanlış bir iş yapmak istemediğim için sizlere sormak durumundayım. Monitörde birkaç toz ve leke gibi bir şeyler olmaya başladı. Islak mendil ile temizlemek istiyorum aslında ama risk almak da istemiyorum. Yardımınızı istemekteyim.
Geri