Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Monitörümü Satmak İstiyorum!? AOC C24G1 144hz 1ms

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  2. enisberberr

Öneri AOC C24G1 Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhabalar sevgili dostlar, Kullanmakta olduğum Aoc c24g1 monitörün ilk aldığım andan itibaren (3 yıldır) hiçbir ayar yapmadan kullandım. Bazen ''Acaba yapmam gereken ayar var da ben mi bilmiyorum/yapmadım'' diyorum. Sanıyorum ki modelin Curved olmasından kaynaklı ışık sızması var ama acaba Ms...
  3. enisberberr

Yardım 2. Monitör Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Merhaba sevgili dostlarım, Yakın zamanlarda 2. monitör almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bana 1. monitörünün Hertz'i ne ise aynı Hertz oranına sahip 2. monitör almam gerektiğini söyledi... Acaba bu ne kadar doğru ve diğer bilmem gereken şeyler nelerdir kısaca söyler misiniz? (NOT:: bana...
  4. enisberberr

Yardım Monitörümdeki Göz Kırpma Çözümü?

Merhaba sevgili dostlarım, 5 ay önce İncehesaptan aldığım Aoc c24g1 monitörümde Displayport kablosu ile kullandım. Ne zaman DP kablosu ile bağladığımda oyunlarda 'Yükleniyor/Loading' ve bazen lobi ve oyuncu bekleme anlarında monitörümde beni rahatsız eden siyah kırpma oluşuyor. Aldıktan 1-2 ay...
  5. enisberberr

Yardım 1.4 Displayport mu 2.1 HDMI mı?

Merhaba sevgili dostlarım, Kullanmakta olduğum AOC c24g1 monitörümün 1.2 Displayport girişi ve 1.4 HDMI desteği mevcut. Kendi kablosunun çokta kaliteli olmadığını düşünüyorum. Aklıma takılan bir soru var; Acaba 1.4 Displayport kablosu mu? Yoksa 2.1 HDMI kablosu mu? HDMI kablosu ile...
  6. enisberberr

Yardım Ultra Hd 144hz Sorunu!

Merhaba sevgili dostlarım, Nvidia denetim masasındaki Ultra Hd seçeneklerinde 1920x1080 (doğal)' ı seçtiğimde 144hz alamıyorum. Az önce bir grupta bir arkadaşta aynı problemi yaşıyor. Bazen video veya film izlediğimde görüntünün kalitesizliğinden çok şikayetçi oluyor ve belkide çözümü Ultra Hd...
  7. enisberberr

Yardım Garip Çözünürlük?

Merhaba sevgili dostlarım, Birkaç gün önce Valorant oynarken görüntü ayarlarına girdiğimde 2715x1527 çözünürlüğünü farkettim. Şimdi de Nvidia Denetim Masası'na girdiğimde böyle bir ayar gördüm acaba nedir bu çözünürlük ne işe yarar?
  8. enisberberr

[REHBER] AOC Monitörleri Hakkında

Merhaba sevgili dostlarım, Öncelikle sürçü lisan ettiysem affola... Size bir kısa ve özet bir makale yazmak istedim. Sebebi ise her uygun fiyatlı monitör tavsiyesi isteyen arkadaşlarımıza hep aynı modeller önerildiği yüzündendir. Ne kadar rehber olur bilemem ama az da olsa görüşlerimi beyan...
  9. enisberberr

Yardım Monitör Kararsızlığı + Tavsiye

Merhaba sevgili DA Forum üyeleri, Elimde Aoc c24g1 var ve monitörün haliyle curved olması sebebiyle ışık sızması baya can sıkıcı durumda. Ayrıca ekranda piksel piksel bir görüntü mevcut. Gerekse tuşların kullanışsızlığı gerekse diğer şikayetlerim yüzünden ilerde IPS panelli bir monitörle...
  10. enisberberr

En İyi Monitör Markası

Sizce fiyatına göre en iyi monitör üreten marka hangisi ve neden? Ek olarakta 1800-2500₺ arası 90 derece dönebilme özelliği olan ve IPS panele sahip bir monitör önerir misiniz?
  11. enisberberr

HDMI mı DisplayPort mu?

Merhabalar sevgili dostlarım, AOC C24G1 144hz 1ms monitörünü aldım. Aklımda tek bir soru var 144hz ve 1ms i hissetmek için daha doğrusu tam performans almak için hangi kabloyu kullanmam lazim, HDMI mı yoksa DisplayPort mu?
  12. enisberberr

144hz Curved Monitör Tavsiyesi

Merhabalar sevgili dostlar, 1300₺ lik bütçem var ve 144hz 1ms *Curved* Monitör almak istiyorum aklımda şuan sadece bir monitör var bütçem kısıtlı olduğu için; https://www.incehesap.com/gamepower-gpr24c1ms144-curved-gaming-monitor-fiyati-43403/ Sizin bildiğiniz daha iyi monitör var mı?
  13. enisberberr

Freesync mi G-Sync mi?

Merhabalar, İşlemcim Amd Ryzen 5 3600 ekran kartım Asus Dual rtx2060s... Hangi monitörü almam lazım Freesync mi G-sync mi?
  14. enisberberr

Neye Göre Monitör Alınır?

Merhabalar, Yakında Ryzen5 3600 ve Asus Rtx 2060super sistemli bir pc alacağım ama hangi monitörü alacağıma karar veremedim. Sizin bildiğiniz 165hz 1ms Curved monitör var mı? Ve Freesync mi G-Sync mi özellikli monitör almam gerekiyor? ((NOT)) : Bütçe maksimum 1900₺ BU ARADA aklımda Rampage...
Geri