Arama sonuçları: *

1. Zultia

Ipad 9.nesil Alınır mı?

Arkadaşlar hizli yardimci olun lütfen anlık bi kararla monitorun yaninda ipad almaya karar verdik şimdi çıkıcaz sizce 9.nesil Alınır mı? yoksa ustune biraz daha koyup 10.nesil mi alim ark oynamak için alıcam ve 64gb yetermi sadece ark discord ve PUBG yuklicem dizi film felan izlerim sizce Alınır mı?...
  2. Zultia

asus vg27aqz vs vg27aq

Monitör Alıcam Ama Vatanda Ve Mediamarkta Farkli Modeller Var Ayni Saniyordum ama Akakceden Arastirinca Fiyst Farki Oldugunuda Gördüm Aradaki Farkler Neler Ve Sizce Hangisini Almam Daha Iyi Olur Sistemim Rx 6700xt Ve Ryzen 5 5600x O Yuzden freesync desteklemesi ve Amd Uyumlu Olması Önemli...
  3. Zultia

Sizce Bu Monitör Alınıtmı

hepsiburada.com https://www.hepsiburada.com ASUS TUF 27″ VG27AQZ 165Hz 1ms 2560x1440 2K HDMI Model Bu Forumlarda Baya Önerdiler Dün Avm Ye Gidip Gördüm Baya Beğendim Bu hafta Sonuna Kadar Almaya Gidiceğim Sizce alınır mı? Pişmab eder mi? kötü Yanları neler Veya Başka Bi Model Öneriyor Musunuz...
  4. Zultia

Monitör Önerisi Lütfen

Merhaba Gene Burdayim Bu Sefer Monitor Lazim Sistemim ryzen 5 5600x Ve rx 6700xt 2K Icin Gayet Uygun Bi Sistem Ama Yuksek Hz Mi Yoksa 2k Mi alsam Bilemedim 2k Almayi Dusunuyorum Aslinda Genel Oynadigim Oyunlae Cs Valo Rdr2 Spiderman Grafik Benim Icin Cok Onemli Butcemde 6K Civari Kaliteli Beni...
  5. Zultia

Sizce 2k Mı 1080p Monitörmü

Merhaba Yakın Zamanda Bi Monitor Almayi Dusunuyorumda Alirken Neye Dikkat Etmeliyim Bilmiyorum Tum Ekipmanlarimi Bu Forum Ve Pc Hocasi forum sayesinde Dizdim Sira Monitorde Sizce Ne Alayim Islemcim r5 5600x Ekran Karti rx6700xt 2k Canavari Ama 1080p Mi Monitor Alayim Yuksek Hz Li Yoksa 144 Hz...
  6. Zultia

Bu Monitör Bu Sisteme Olurmu

Arkadaşlar İdareten 1 2 Ay Kullanmak İçin Dükkandaki Monitörü Getirdim Para Biriktirip 2 K Mönitör Alıcam Sistem Daha Gelmediği İçin deniyemedim Size Sorim Dedim Sistemdeki Ekran kartı Asus dual 6700xt Ana Kart Asusu Prime a520m a Monitorun Fotolarini Atiyorum Çok Anlamiyorum Vga Mı hd Felanmi...
Top Bottom