Arama sonuçları: *

1. R

ASUS VP249QGR kenarlarında siyah boşluk

Merhaba kenarlarda siyah boşluk var bunun çözümü nedir amd ekran kartı mevcut bu tarz 1691826244 bilen biri varmı ?
  2. R

Gaming gen tr üzerinden sipariş etmiş olduğum monitör kırık geldi

Merhaba gaming gen tr üzerinden monitör sipariş ettim ve bu gün elime ulaştı kutuda herhangi bir darbe yoktu ve açmadan teslim aldım ve baktığımda kırık olduğunu fark ettim fotoğraflarını çektim destek hattını aradım teknik servis e maill atın dediler attım ve ""Tutanaksız olan ürünlerde...
  3. R

Gaming gen tr üzerinden monitör sipariş verdim ve kırık geldi

Gaming gen tr üzerinden monitör sipariş verdim ve kırık geldi kutusu v.s sağlamdı o yüzden kargoda açıp bakmadım ve açtığımda kırık olduğunu fark ettim aradığımda bi teknik servisti heralde o maille yönlendirdi mailli bulamadım yardımcı olurmusunuz
  4. R

monitör önerebilecek varmı 4.000 bin tl bandında indirime giren v.s

monitör önerebilecek varmı 4.000 bin tl bandında indirime giren v.s
  5. R

monitör önerisi lazım yarın sipariş vericem

merhaba monitör önerisi lazım yarın sipariş vericem 144 hz 24 inç 1 ms 4.000 tl fiyat bandında önere bileceğiniz bir monitör varmı yarın sipariş vericem aklımda asusun ıps panelli modeli var gaming gen den alıcam problem çıkmaz heralde haming gen üzerinde
  6. R

sizce hangi monitör iyi

2 3 güne yeni monitör alacağım 2 model arasında kaldım biri bu diğeride bu sizce hangisi va panel + olarak kavisli 165 hz görünümü güzel tuf gaming diğeri ise ips normal asus monitör tasarımında genelde ets valo cs fivem gibi oyunlara giricem sizce hangisi ? ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms...
  7. R

Casper Excalibur M.E238FHD-G bu monitör nasıl ?

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-p-HBCV00002Z6L30?magaza=Hepsiburada
  8. R

monitör önerisi lazım

24 inç 144 hz monitör önerisi gerek ghosting siz va veya ips panel olur 3 4k civarı asusun 4k fiyat bandında monitörünü biliyorum onun dışında varmı güzel bir şey ?
  9. R

Monitör önerisi 4k ya

4k bütçe var normalde 3k idi samsung alacaktım vaz geçtim ghosting var dediler 24 inç 144hz 1m önere bileceğiniz bir monitör varmı birden fazla olur ise iyi olur.
  10. R

3k fiyat bandında monitör önerisi

Merhaba 3k civarı param var 24 inç 144 hz monitör önerisi lağzım.
  11. R

24 inç 144 hz monitör önerisi

Merhaba bütçem 3 k civarı monitör almaya karar verdim 24 inç 144 civarı monitör bakıyorum bulabildiğim 2 monitör var sizce hangisini almayım veya başka bir monitör öneriyormusunuz...
  12. R

Monütörüm yeşil oldu arada düzeliyor nasıl düzeltebilirim

Monütörüm yeşil oldu arada düzeliyor nasıl düzeltebilirim ? 1672225509 bilgisi olan yazabilirmi
  13. R

Monitör yeşil ekran sorunu

Merhabalar inca marka 17 inç onütörüm var ve ekran yeşil arada bi kapat aç yapınca düzeliyor fakat geri yeşil oluyor çözümü nedir bilenler yazabilirmi
Geri