Arama sonuçları: *

1. S

Dell G2524h 280 Hz yenileme hızına ulaşamıyor

Arkadaşlar selam, Valorant oynarken test edeyim dedim, 280 Hz overclock yaptım V-Sync Valorant da açtığım da 260Hz de duruyor sebebi nedir DP ile bağlıyorum.
  2. S

Gaming.Gen.Tr kutusu açılmamış ürünü iade alır mı?

Arkadaşlar selam, Beta Plus tekonoloji firmasından Hepsiburada üzerinden Dell G2524h modelini satın aldım 3 adet ölü piksel var, dün teslim aldım yarın Hepsiburada aracılığı ile göndereceğim, İade için. Gaming.Gen.TR'den de hemen sipariş geçtim, eğer iade alırlarsa beta Plus direk Gaming.Gen'den...
  3. S

Dell G2524h'de birden fazla ölü piksel var iade alırlar mı?

Arkadaşlar selam, ürünü yeni aldım 3 ay ertelemeli ödeme ile, dün elime ulaştı bugün 1'den fazla ölü piksel, var Hepsiburada'ya iade talebi oluşturdum satıcı beta Plus teknoloji, iade alırlar mı sizce? Ve memnundum tekrar aynı satıcıdan almak zorundayım. Gene çıkarsa gene iade alırlar mı? bir...
  4. S

Dell G2524h 0.5 ms olayı yalan mıdır?

Arkadaşlar selamlar, Dell G2524h marka monitörü aldım 280Hz 0.5 ms diye geçiyor, bazı yerler de 7 ms kadar çıktığı söyleniyor monitörün. Hardcore bir şekil de Valorant oynamak için aldım bütçe de buna yetti. Neden böyle acaba iptal edip farklı monitöre mi yönelmem gerek?
  5. S

165Hz'den 280'e geçince çok fark hisseder miyim?

Arkadaşlar selam ASUS VG249Q1A monitörüm var OC ile 165 Hz oluyor. Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitöre geçeceğim çok fark hisseder miyim Valorant için aldım.
  6. S

Valorant profesyonel oyunculuk için uygun mu bu monitör

Arkadaşlar selamlar, e-sporcu olma düşüncem var, okul durumu zaten olmadığı için full evde oturuyorum oyun oynuyorum, en azından ciddi bir iş üzerinde kendime yatırım yapmak istedim. Çok pahalı bir yatırım değil, sadece bu uygun mudur, yaşın geçti falan filan olaylarına kapılmayalım lütfen. Zor...
  7. S

25.000 TL Hepsiburada üzerinden 4K televizyon önerisi

Maximum bütçe 25 bin TL, bilginiz olsun arkadaşlar. 4K güzel televizyon önerileriniz varsa atın.
  8. S

ASUS VG27AQ1A çıt çıt sorunu

Monitörden çıt çıt sesler geliyor hep açık olduğu zaman ve kapalı olduğu zaman bir zarar var mıdır? Panel ekran patlar mı?
  9. S

ASUS TUF gaming VG27AQ1A ölü piksel mi?

Sabah hiçbir şey yoktu tam yorum yaptım ölü piksel yok diye, Gaming.Gen.TR'ye tekrar yaptım böyle çıktı sabah yoktu? Değişim alırlar mı bugün teslim aldım monitörü 2K canım çok sıkıldı, böyle kullansam artar mı? Ya da iade için göndermeli miyim?
  10. S

VG27AQ1A Monitörün renkleri soluk

1080P Monitörüme göre renkleri baya soluk nasıl yapmalıyım ayarları? 1726148192 Bu 1080p olan. Bu 2k olan.
  11. S

ASUS VG27AQ1A Hayırlı olsun geçmiş olsun?

12 ay taksitle aldığım için 10400'e geldi ve aylık 860 ödeyeceğim, başka da bütçe çıkamıyordum iyi mi kötü mü sizce? 650 TL geri ödemesi var ASUS'un. Normal fiyati 7799 TL.
  12. S

ASUS VG27AQ1A Alınır mı?

Ryzen 5 7600 RTX 4070 ile kullanacağım başka limitmde yok 12 ay taksit yapacağım, biraz faiz alıyor ama 860 TL ödüyorum her ay, iyi midir bu monitör?
  13. S

GT 610 144Hz olmuyor

Arkadaşlar 144 hz yapamıyorum neden sebebi nedir? bilen varsa yardımcı olabilir mi.
  14. S

Garantiden gelen VG249Q1A monitörden ses gelmiyor

LCD Paneli değiştirildi ve BIOS güncellenmiş, arkadaşlar eve geldim jelatinini çıkardım monitörün kendinden ses gelmiyor DPI ile bağladım ne yapmam gerek geliyordu normal de VG249Q1A modeli. ASUS TUF Gaming
  15. S

Asus Vg249q1a montiörün de çıkan çizgiler

Arkadaşlar dün gece CS2 oynarken Alt Tab attım Spotify'dan şarkı açmak için masaüstün de böyle çizgiler gördüm diğer monitörüm de ise yok, vizyon bilgisayardan 1 sene 3 ay oluyor alalı. Sorunum bu hiçbir zaman darbe ya da paneli kıracak bir şey yapılmadı. Sizce garantiye götürsem yardımcı...
  16. S

Hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu

Genel olarak film dizi izlemek için 2. monitör olarak sipariş verdim arada oynarsam hikayeli oyunlar oynarım fps oynamam 165 hz vg249q1a asus monitörüm var onda oynarım fpsleri zaten. Arkada farm yaparken yanda film dizi izlemek için aldım sizce g.o mu h.o mu?
  17. S

Xiaomi Redmi RMMNT215NF 21.5″ 75Hz 6ms Full HD Monitör alınır mı

https://www.incehesap.com/xiaomi-redmi-rmmnt215nf-21-5-75hz-6ms-full-hd-monitor-fiyati-66608/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.9.8 2 monitör olarak alacağım bütçem anca buna yetiyor iş yaparken arka da dizi film izlemek için sizce yeterli midir yoksa daha...
  18. S

Arkadaşlar 2 montiör önerisi

2 monitör önerisi bütçe 1500 ile 2000 var mıdır çift monitör önerisi olan?
  19. S

Asus Vg249Q1A 60 Hz Sorunu

RDR2deyim 165'e ayarlıyorum buradan sonrasın da RDR2'ye giriyorum alt Tab yapıyorum 60 Hz düşmüş oluyor otomatik bu neden olur çözümü nedir?
  20. S

Monitörüm de ölü piksel var mı?

1679683425 Arkadaşlar dün bu leke yoktu leke mi ölü piksel mi ne anlamadım? bozuk mu monitör anlamadım 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yoktu bugün çıktı bu 1679683590 Bide arkadaşlar atlete gözlük temizleme spreyi sıktım temizledim ekranı normal yeşil beze de bir şey olur mu? ama geçmedi o...
Geri