Arama sonuçları: *

1. S

Asus pg27aqdm monitör ayarları hakkında

Monitörün sistem ayarlarında ekran hareketi diye bir ayar var youtubede bazı test videolarında bu ayar kapalı tutulmuş varsayılan ayarlarda orta ayarda geliyor tam olarak işlevi nedir bu özelliğin ve hangi ayara alınması gerekir ?
  2. S

Asus PG27AQDM oled monitördeki ms normal mi?

Üreticinin sayfasında 0.0.3 ms gtg diye geçiyor ufotest sitesinde 3.8ms mprt değeri veriyor normal mi ?
  3. S

8bit+FRC ile 8bit arasında fark hissedilirmi?

Bazı monitörler 8bit+frc(1.07milyar)renk derinliğine sahip bazılarıda 8 bit arasında çok fark oluyormu? birde 240hz monitörde 8bit +frc kullanabilmek için yineleme hızını düşürmek gerekiyormuş sanırım 240hzde sadece 8bit veriyormuş sıradan kullanıcıyım arasındaki fark çok etkilermi?
  4. S

4080 13700K için monitör önerisi

Arkadaşlar 2K 240Hz ya da 4K 144Hz monitör düşünüyorum. FPS ve rol oyunları oynuyorum, film dizide izliyorum. Aynı zamanda hangi tür monitör almalıyım? 144Hz ile 240Hz farkı çok hissettirir mi? İki türde de önerilerinizi bekliyorum.
  5. S

MSI vs Viewsonic monitör

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/742429-856281/viewsonic-xg271qg_msi-optix-mag274qrx/ Hangisini tercih etmeliyim sizce kalite açısından ikiside 2k 240hz msı bazı yerlerde va panel diye geçiyor bazı yerlerde ıps diye çözemedim oyun ve film amaçlı kullanılıcak uzun yıllar götürücek bir...
  6. S

2k monitör hangisini almalıyın

13700kf 4070 Ti sistemde kullanılacak hem oyun hem de film izlerken eksisini hissetmeyeceğim dengeli bir monitör arıyorum IPS olursa iyi olur birkaç model var kafamda DELL fiyatıyla daha cazip geliyor çokta alternatif yok baktığım kadarıyla önerileriniz nedir(ASUS hariç)? Birde böyle bi sistemde...
  7. S

Yardım Siyah kenarlar oluştu

Dell Alienware AW2721D Monitörüm 1 aylık daha önce var mıydı hatırlamıyorum ama bugün 4 kenarında da böyle siyah boşluklar fark ettim. Ekran kapalıyken bile kendini belli ediyor bu siyah kenarlar. Sürücüler vs yüklü, varsayılan ayarlar da ölçeklendirme ayarlarım da normal. Monitörün OSD...
  8. S

Yardım Standby mode sorunu nasıl düzeltirim ?

Monitör: Dell Alienware AW2721D 2K 240Hz IPS panel. Arkadaşlar oyun oynarken G-Sync aktif monitörüm durdukyere standby modune geçip ekranı kapatıyor. 5sn sonra falan bazen geliyor bazen hiç gelmiyor. DP kablosunu falan tak cıkar yapınca düzeliyor. Monitör sürücülerim falan yüklü DP kablosunda...
Geri