Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekranda bozulma oluyor

dostlar selamlar god of war oynuyorum ekranda böyle görüntyü bozuk geliyor sebebi ne olabilir siyah yerlere bakarsanız böyle bozuk televizyon gibi nokta nokta oluyor pixcel çözüldü. hdr çok yukarıdaymış
  2. •KoRkMaZ•

Yardım DP ve HDMI uzatma kablosu lazım

selamlar dostlar 2 monitör var 1 adet DP, 1 adet HDMI girişi var ama kasa biraz uzakta yetişmiyor bunun için uzatma kablosu önerir misiniz kaliteli olsun kafa ağrıtmasın yeter
  3. •KoRkMaZ•

Çözüldü✓ 2 monitör arasındaki geçişte sorun var

beyler selamlar 2 monitör var birinde oyun oynuyorum diğerinde de farklı şeyler açık ama oyun oynadığım ekrandan imleci diğer monitöre getirip tıklarsam oyun oynadığım monitör kendi kendine masaüstüne düşüyor. bunu nasıl özerim
  4. •KoRkMaZ•

Öneri Dell monitör fiyatına göre iyi mi

https://www.vatanbilgisayar.com/dell-24-5-g2524h-1ms-240hz-full-hd-ips-free-sync-g-sync-gaming-monitor.html?gad_source=4&gclid=CjwKCAjw57exBhAsEiwAaIxaZg_HwzFVoiGzVWIATqEWzXvOFoX6cFJtFZoaHbW-OggP0fraqsvDoBoC1tkQAvD_BwE#yorumlar Bu daha azı fiyatına iyisi bulmak mümkün mü dostlar Bir de mousped...
  5. •KoRkMaZ•

Yardım 1080p 240hz f/p monitör önerir msiniz ?

Rekabetçi oyunlar oynuyorum 380 fps veriyor cs2 suan f/p bir ekran önerebilir misiniz 5-8 bütçe ekran da 27’’ olsa güzel olur tabi.
  6. •KoRkMaZ•

2k için monitör önerisi

selamlar, 2 k için monitör arıyorum. birkaç bir şey baktım tavsiyelerinizi rica ederim.5-7 bin arası
  7. •KoRkMaZ•

msı monitör kasma sorunu sadece cs go da

arkadaşlar selamlar ekte görünen msı monitörünü aldım diğer oyunlarda sıkıntı olmuyor ancak cs go oynarken 2 sn de bir takılıyor. fps de sorun yok nedenini anlamadım. monster notebook dan bağladım monitöre laptopta yağ gibi akıyor ancak monitörde cs go da kasıp duruyor fps iyi tek sorun kasması...
Top Bottom