Arama sonuçları: *

1. B

Laptopu monitöre bağlamak için kablo önerisi

monitörüm gb2428ff 280hz laptop hp victus 16 hdmi 2.1 destekliyormuş ve 4k 60hz tv var arada onada bağlarım...
  2. B

Monitör tutucu önerisi

merhaba monitör tutucu almak istiyorum 1k-1.5k bütçem var ne alabilirim güzel özellikleri olan monitörüm ise gamebooster gb2428ff 2kollu monitör tutucu olursa eski monitörüm var phlips 20.5 inc olması lazım yanlış değilsem bunlara göre tutucu önerirseniz sevinirim teşekkürler @Kürşat Kütükçü...
  3. B

Yardım Monitöre bir seyler oluyor

Pc aç kapa yaptım ekranda beyaz noktalarda doldu kablodami sorun vardır yardım edersiniz sevinirim teşekkürler @M.A.Y. @Kürşat Kütükçü 1689774419 Kabloyu tak çıkar yaptım düzeldi kablo sorunlu snrm
  4. B

Yardım Dp kablo önerisi 280hz

gb2428ff aldım dün çalışıyodu şimdi ekranda beyaz çizgiler çıkıyor nokta nokta ekran kartı ile monitöre taktığımın yertini değiştirince düzelttim ne olur ne olmaz güzel bi kablo önerirseniz sevinirim @M.A.Y. @Kürşat Kütükçü
  5. B

Yardım Monitor ekrani beyaz cizgiler gelip gidiyor sonra ekran gidiyor

Dün yeni monitor aldım şimdi pc nin yerini değiştim ekranda beyaz beyaz çizgiler çıkıp sonra ekran siyahlasiyordu kablodami sıkıntı vardır yoksa portlardami @MuratTheFounderOfGariban
  6. B

Yeni Monitör Nasıl Test Edilir?

merhaba gb2428ff yeni elime ulaştı hangi testleri yapayım ghosting testi ölü piksel testi yaptım arka portları denedim tuşları denedim başka ne kaldı ne yapmalıyım bide ölü pikseli bulmak için çok detaylımı bakmalıyım yoksa ben burdayım der gibi göz önündemi oluyor @Kürşat Kütükçü @M.A.Y...
  7. B

monitör önerisi fps oyunları için

Gamebooster GB-2428FF 280hz ıps bakmıştım iyi midir? monitör alınır mı? daha iyi öneriniz varmı ıps olması lazım bide 280hz istiyorum fps oynadığım için teşekkürler 1688760582 @Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y.
Top Bottom