Arama sonuçları: *

1. furkangorur

180hz vs 144hz? oyunlar hakkında.

Asus rog monitör alacağım. 180hzde ghosting neredeyse yok gibi ama 144hz belirginmiş. Ben 180hzde kullanacağım ama oyunlar 100-120fps yani 100-120hzde falan göreceğim. Bu ghosting yapar mı? Video incelemesinde 144hzde ghosting yaparken 180hzde ghosting yapmıyormuş. Ama bu ghostinge rastlamamak...
  2. furkangorur

12K Bütçeye Renk Kalitesi ve Ghosting Sorunu Az Monitör Arayışı

Philips çarpıcı geliyor. AOC un Parlaklığı 450cd Bunları istiyorum; Işık sızması az olsun Ghosting çook az olsun bu illetten çok çektim. Renkler canlı ve kaliteli gözüksün...
  3. furkangorur

2K monitör önerisi bütçe 14k

Bunlardan hangileri alınır? Hikayeli oyunlarda en iyi renk paletini versin ve ışık sızması az olsun. 27inç 2k lazım https://www.epey.com/monitor/karsilastir/896256-900692-900814-936416-940098/dell-alienware-aw2724dm_asus-tuf-gaming-vg27aqml1a_msi-g274qpx_gigabyte-m27q-x_asus-rog-strix-xg27acs/
  4. furkangorur

1080p monitörde 4K içerik izleme (Netflix,Amazon Prime,Apple TV) AMD

1080p monitörde 4K içerik izlemeniz için gerekenleri söyleyeceğim. 👾1080pde 4k içerik açsan ne olur, monitör çözünürlüğü 1080p ve sen 1080p görürsün diyorlar bir nevi doğru ama sorun şu bitrate değeri. Netflix 1080pde sunduğu bitrate ile 4K da sunduğu bitrate bir değil. 1080p de 27inç...
  5. furkangorur

monitörümun arkasını boyuyacağım?

Modifiyeli akrilik boya spreyi aldım beyaz ve gümüş renkli. Bu sprey boya ile monitörün arkasını siyah kaplama olan yeri beyaza boyasam sorun olur mu? ızgaraları ve düğmeleri bantlıcam kağıt bant ile yani ince bir işçilik olacak monitör lenovo legion r25i-30 sizce nasıl olur ve garanti...
  6. furkangorur

Bu monitörden daha iyisi var mı?

bu fiyatta veya daha uyguna daha iyisi var mı gözden kaçırdığım? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-tuf-gaming-vg249ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
  7. furkangorur

Monitördeki USB girişleri ne işe yarıyor?

4 girişli monitörüm var. Klavyenin USB'sini taktım çalışmadı. Ne işe yarıyor bu girişler?
  8. furkangorur

2.monitöre saat gösteren uygulama?

sağdaki monitöre saati gösteren tam ekran bir şey arıyorum. Fliqlo varmış fakat ekran koruyucu olarak kullanılıyor tek monitörde işe yaramıyor. 2 monitör hareketsiz durduğunda oluyor. 2. monitöre saati tam ekran gösteren uygulama var mı? sağdaki ekran VA panel olduğu için fliqlo tarzı arkası...
  9. furkangorur

Bilgisayarımı Series X gibi kullanacağım?

şuana kadar series S>X>PS5 kullandım. Şuan iyi bir sistemim var satıp tekrar series X almayı düşündüm fakat steam gibi oyun platformlarına 15bin TL'ye yakın para harcadım. Şimdi sistemimi satıp konsol alsam tekrardan oyun almam gerekecek diye ekstra zarara girecektim. Kasam asus prime AP201...
  10. furkangorur

Acer 2k Monitör aldım düşünceniz?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B086DC3WR9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 epeyden karşılaştırmalara baktım. En yakın rakibi asus 10k fiyat bazında. 6400tl fakat 12 ay taksit ile 7400tl aldım. Tek isteğim ghosting olmasın.
  11. furkangorur

Monitör De Bir Sıkıntı Yaşıyorum??

Mouse ile haraket ettirince cisimlerde veya resimlerde gölge varsa o gölge uzuyor, Videoya çektim daha iyi anlayın diye: silahların gölgeleri anlık uzuyor kaydırınca fark ettiyseniz. i5 12400f RX 6700XT ve asus 1080p monitör mevcut. VA panel 165hz ghosting test yaptıgımda neredeyse hiç...
  12. furkangorur

Amazondan monitör önerecek?

Max 4k bandında Va panel parlaklığı min 300 olacak 144hz falan oyuncu monitör arıyorum. 6700xt ile kullanacağım o yüzden amd free sync mı ne o olması lazım Neden amazon derseniz hediye kartı var üstünü ben tamamlıcam
  13. furkangorur

ASUS TUF Monitör 165 hz nasıl yapabilirim.

Linkteki ürünü aldım 144hz sunuyor fakat 165 hz e boost yapılabiliyor. Monitör tuşlarında bulamadım Program ile mi oluyor...
  14. furkangorur

2 monitörden hangisi alınmalı?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/714324-733864/benq-mobiuz-ex2510s_aoc-24g2su-bk/ 1080P MONİTÖR AOC > VA PANEL BENQ > IPS PANEL fakat benq ekran özelliklerinde Nvidia G-SYNC yazmıyor. Ekran kartım Nvidia 3060 ti ne gibi sorun olur? Ekran da istediğim özellikler renk doygunluğu...
  15. furkangorur

En canlı renk paneli hangisi ?

IPS - VA - TN bunlardan hangisi canlı renkler veriyor? Olede yakın deneyim sunan hangisi siyah renkleri, siyaha yakın veren.
  16. furkangorur

1080p oyun için 23'' mi 27'' mi alınmalı?

Arkadaşlar soru belli. 2K ultra ayarlarda her oyunu açan bir kasa alacaktım fakat buna uygun bir monitör baktığımda 8k dan aşağısını bulamadığımdan dolayı bunu iptal ettim (bütçemi aştı) ve 1080p ultra ayarlarda her oyunu açabilecek bir kasa alacağım. Fakat 1080p oyun ve deneyim için 23'' mi...
Top Bottom