Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Çift Monitör Oyunda MOUSE DİĞER EKRANA GEÇME

Merhaba, çift ekran kullanıyorum ve tam ekranda Valorant oynarken, ESC'ye basıp diğer ekranı kontrol etmek istiyorum. Şuan olmuyor diğer ekran için alt tab atmam gerekiyor. Bu şekilde istemiyorum.
  2. Ben Tümay

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

• Garanti Sorunum; Monitörümün sağ üst kısmında ve sol üst kısmında çizgiler bulunuyor. Çok dikkatli baktığında bir tek açık tonlarda belli oluyor. Aslında 100 kişi biligsayara otursa 99'u fark etmez bile. Ben garantiye göndermek istiyorum, kim ile iletişime geçebilirim? Bir tek aldığım yer...
  3. Ben Tümay

Yardım İKİNCİ Ekran Önerisi!

Şuan aktif olarak Gigabyte G24F-2 Monitör kullanıyorum. Çok memnunum. Edit işlerinde işimi kolaylaştıracak, zaman zaman oyun oynarken başka işlerle uğraşmamı sağlayacak ve çoğunlukla da yayın veya videolarda OBS ve Discord kontrolünü sağlayacağım bir monitör arıyorum. Bütçem maksimum bu, üzeri...
  4. Ben Tümay

Çift Monitör FPS Düşürür Mü?

Sorum basit. Çift monitör FPS düşürür mü? Biraz daha açıklamak gerekirse ikinci monitör istiyorum, şuan bir adet var. Ben ikinci monitörde bilgisayarımda Valorant oynarken, diğer ekrandan da Google'da video izleyeceğim. Şuan da aynısını yapıyorum fakat video alt tab da oynuyor, Valorant ekranda...
  5. Ben Tümay

Yardım Gigabyte Monitör Garip Arıza

Gigabyte G24F-2 monitöre sahibim. Monitörüm çalışırken aniden ekran kapandı, bilgisayarım da sorun yoktu. Monitörün tuşuna bastım ve Gigabyte açılış ekranı yazısı geldi fakat monitör açılmadı. Ardından prizde çıkarıp taksam da sonuç yine aynı oldu. Arkadaki tuşa basılı tuttuğumda ekran açıldı...
  6. Ben Tümay

144Hz ve Üzeri Monitör Önerisi!

Minimum 144Hz ve 1080P monitör önerisi istiyorum. Pivot olursa sevinirim, ghosting olmasın.
  7. Ben Tümay

Monitörüm için görüntü kablosu arıyorum.

Monitörüm için görüntü kablosu arıyorum. DP ve HDMİ girişleri var, en az 3M, 2K ve 240Hz aktarabilecek bir kablo lazım. Bütçe sınırım yok ama bir kabloya da 1000TL vermek istemem açıkçası.
Geri