Arama sonuçları: *

1. A

Asus Vg27aql5a alınır mı? ?

Başlıktaki monitörü gördüm 27" arıyorum gözüme Vg27aql5a ve alttaki linkteki monitör çarptı hangisi iyidir yada başka daha iyi bir şık varmı...
  2. A

27" 1080p 144 - 180 hz monitör önerisi

Başlıktaki özelliklere sahip bir monitör arıyorum. 4500 TL civarına en güvenilir ve kaliteli ne şıklarım var acaba? 24" istemiyorum
  3. A

Koorui 27″ GN06 alınır mı? ?

bu siteden bilgisayar alıyorum elimdeyken monitörüde aynı yerden almak istiyorum en uygun bunu gördüm isteklerini karşılıyor nasıl monitör sizce ? https://www.gamegaraj.com/urun/koorui-27-gn06-ips-gaming-monitor-siyah-165hz-1ms/
  4. A

Ekranda vsync benzeri kırılmalar

Philips 27M1N3200ZA/00 monitöre sahibim kesinlikle çok memnunum ama rastgele zamanlarda ekranın aynı yerinde vsync gibi bir çatlama oluyor ama dikey bir şekilde acaba monitörün bozuk olma şansı varmı ileride artarmı garantiye sebepsiz yere göndermek istemiyorum
  5. A

4000 tl monitör önerisi

en fazla 4000 e 144 hz veya daha yüksek bir monitör arıyorum ips panel. her ne kadar o fiyata olduğundan şüphelensemde varsa 27 inç tercihim yoksa da 23.8
  6. A

Asus TUF Gaming VG249Q1R 3500 tl ye alınır mı?

hepsiburada üzerinden monitör alacağım başka siteden alamam bunu indirimde gördüm bu fiyat iyi midir? yada yılbaşında daha iyi indirimler gelirmi beklemelimiyim...
  7. A

3200 Tl Monitör Önerisi

arkadaşlar bölgemdeki markete 3200 tl ye ASUS TUF VG24249Q1a geliyor ancak internette çok fazla şikayet eden gördüm bu fiyata alınır mı? yada bu fiyata daha iyi bir monitör varmı
Geri