Arama sonuçları: *

1. RuthlV5

Yardım Monitörümü kaç TL ye satmalıyım

Monitörümü neredeyse 1 senedir kullanıyorum ancak kasayı 2-3 ay önce sattığım için elimde kaldı 3 aydır bekliyor artık tozlandı bende satma kararı aldım ama 2.el monitör piyasası hakkında hiçbir bilgim yok piyasayı bilenler yardımcı olabilirse sevinirim. Monitör:Exper-S5L_GVHS2 60HZ 21.5 INC IPS...
  2. RuthlV5

3k bandında 2.el 144hz monitör önerisi

Merhabalar 3k bütcem var 2.el olacak şekilde 144Hz tazeleme hızına sahip fps oyunları için en iyi performansı verecek bi monitör arıyorum panel olarak fps oyunlarında performansı en iyi olanı önerebilirseniz sevinirim.
  3. RuthlV5

Monitör hz Arttırma Zararlımı?

Merhabalar exper monitör s5l-gvhs2 modelli bi monitörüm var normal de 1920x1080 de 60hz destekliyor oyunlar için vs hz değerimin yüksek olması gerekiyor 75hz e kademeli çıkabiliyor denedim ama zararı olabilir diye şuan 60hz de kullanıyorum yapsam bi zararı olurmu yada ömrü kısalırmı monitörün?
  4. RuthlV5

Monitör iç ekran kırıldı

Merhabalar monitörümün iç ekranı kırıldı ve görüntü gelmiyor genel kozmetiginde bir sorun yok fakat iç ekran sıkıntılı olduğu için görüntü alamıyorum Kadıköy de bir mağazada 200tl bir yapım ücreti olduğunu söylediler 144hz monitörler de şimdi pek ucuz değil sizce yaptırmak mantıklımi uzun idare...
Top Bottom