Arama sonuçları: *

1. Arif0

CS için monitör önerisi

E sporcu değilim ama cs oynamayı seviyorum. Zamanında viewsonic 2428 aldım ve sanırım ghosting var. Ghosting olmayan bi monitör önerebilir misiniz? ? Panel kalitesi hiç önemli değil ips zaaten önceki monitörüm. Ha iyi fiyata f/p fast ips olursa şimdiki monitörü satıp yenisini alabilirim. Bütçe 4k...
  2. Arif0

4K Steam remote play için android tv stick önerisi.

Samsung OLED cihazlar da çok iyi ekran var ama marketi çok zayıf. Tizen OS (linux) olduğundan apk yüklemek yok ve steam link yani remote play 2023 ü sonunda kaldırılmış. 4K oled sahibi biri olarak samsung tv de remote play yapmaya çalışıyorum, bana hdmi ile bağlamak için chromecast yada android...
  3. Arif0

HL Alyx için ucuz VR önerisi.

Oculust lar pahalı artık hocam, daha ucuz bir şey varmı ? Sadece hl oynayıp salacağım sanırım, yada belki bikac bişey daha. 1710446065 2. el mantıklı mı VR da?
  4. Arif0

20M 4K HDMİ kablosu önerisi

Aliexpress olur normal olur hiç farketmez. Oyun oynayacağım TV ye bağlayacağım pc yi. Ağ ile bağlan demeyin internetim kötü hiç girmem o işe : D
  5. Arif0

PC'yi TV'ye yansıtmak için uygulama önerisi

Steam oyunlarını TV de oynayacağım. TV şu; https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-65s95c-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-oled-tv-fiyati,161791690.html Micracast kullanamıyorum (masa üstü), yani Windows'un yansıtma aracını, uygulama ile yansıtmam gerek. Bir öneriniz var mı?
  6. Arif0

55K ya kadar TV önerisi.

55K ya kadar 55-65inc TV arıyoruz. İyi marka olması önemli (LG-samsung VS). Akşam izleyeceğimiz içinde OLED bakıyoruz. Önerileriniz için teşekkürler.
  7. Arif0

Viewsonic HDR açıyorum ama haila sdr görüntü var.

VX2428 kullanıyorum. HDR var ama monitör ayarlarından açıyorum ve işe yaramıyor. ayarlarda haila sdr kullandığım yazıyor.
  8. Arif0

3,5-4,5K arası 1080P veya 2K monitör önerisi.

İPS mi TN mi alacağımı bilemiyorum. Ana oyunum CS:GO olduğu için ve bütçe kısıtlı olduğundan TN panel düşünüyorum. Bunu almayı düşünüyorum; https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-24-vg248q1b-165hz-05ms-elmb-freesync-premium-tn-fhd-monitor_u20314 Varmıdır daha iyi bir şey veya bir öneriniz ...
  9. Arif0

Asus monitör alınır mı? ? Ghosting vs yaşarmıyım ?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-vg258qr-24-5-0-5ms-165hz-gaming-led-monit%C3%B6r-1193925.html Bunu almayı düşünüyorum fiyatı da iyi geldi. Valla aradım aradım panel tipini bulamadım. Ama VA bile olsa 0,5MS olduğundan ghostink olacağını pek sanmıyorum.
  10. Arif0

AMD RX 6800 için en uygun hz değeri.

1080p De kullanacağım sizce en uygun hz değeri nedir ?
  11. Arif0

Öneri 1080p 240hz monitör önerisi.

TN veya İPS farketmez. Yeterki va olmasın. Ortalama 2k-3k fiyat arıyorum.
  12. Arif0

Rx 6800 ve R5 5600X 1080p de darboğaz yaparmı ?

Başlıkdada yazdığım gibi. Darboğaz yaparmı yoksa 2k ya mı geçmem gerek ?
  13. Arif0

LG vs SAMSUNG Qled samrt tv

LG veya SAMSUNG Qled samrt tv alacağım. Parası okadar önemli değil 40k yı geçmesin yeter. Max 72 min 60 inch. Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.
Geri