Arama sonuçları: *

1. T

Renkleri canlı olan 27 inç ıps monitör önerisi

Arkadaşlar renkleri canlı olan 27 inç IPS en azından 75 Hertz bir monitör arıyorum. Tasarımcı değilim ve bu monitörle oyun oynayacağım ama gene de renklere önem veriyorum. Bu konuda AOC 27G2U kullandım bir süre. Bildiğim kadarıyla da onun renkleri rakiplerine nazaran çok iyi ve azından...
  2. T

Garantisi olmayan 2.el AOC 27G2U alınır mı?

Arkadaşlar 3500TL'ye garantisi olmayan 2.el AOC 27G2U buldum. Daha önce de bu monitörden kullandım ve memnundum. Zaten bu yüzden aynısını arıyordum. Adam bir sorunu yok diyor. Zaten kontrol edip alacağım. Fakat 2 yıldır kullanılması ve fazladan 600TL verip aşağıdaki modeli almak da bir yandan...
  3. T

ASUS 27" TUF Gaming VG279Q1A alınır mı?

Arkadaşlar dün akşam kullandığım AOC 27G2U monitörün iç ekranı kırıldı. Öyle olunca yeni bir monitör bakıyorum. Biraz araştırma sonucu bu monitör gözüme iyi gözüktü. Sizce bu monitör alınır mı? Alınmaz ise 27 inç IPS panel başka bir monitör önerebilir misiniz? Tabii 2000-3000TL bandında başka...
  4. T

5000TL bütçe ile 27 inç IPS monitör tavsiyesi

Arkadaşlar demin AOC 27G2U monitörümün iç ekranı kırıldı ve herkes yeni monitör bakmamı söyledi. Öyle olunca minimum 27 inç IPS bir monitör bakıyorum çözünürlük 1080p olsun yeter. Hertz olarak 144 olursa iyi olur ama bu fiyatta olur mu bilmiyorum. Normalde direk aynı modeli almak istiyorum çünkü...
  5. T

VGA to HDMI dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar elimde sadece VGA çıkışı olan bir monitör var. Ekran kartında ise bir tek DVI ve HDMI var. Hal öyle olunca VGA to HDMI dönüştücü arıyorum. Elimde bir tane var ama düzgün çalışmıyordu. Şimdi ise hiç çalışmıyor. Hal öyle olunca düzgün bir dönüştücüü arıyorum. Bütçe olarak 150 TL...
  6. T

bu vga ve vga to hdmi dönüştürücüsü iyi mi

Arkadaşlar elimde sadece vga girişine sahip bir monitör var. Bugün biraz araştırma sonucu bu iki parçayı sipariş ettim ama genede hala iyi mi emin olamadım. Sİzce bu iki parça iyi mi? Değilse ne önerirsiniz...
  7. T

North bayou F80 fiyatında ona alternatif başka bir monitör kolu var mı?

Arkadaşlar monitörüme monitör kolu alacağım ve genel olarak Türkiye'de en çok önerilen kol bu. Fakat ben bunun tasarımını pek beğenmedim. O yüzden alternatifini arıyorum. Ayrıca alışılmışın dışında kullanmayı planlıyorum. Yatağım ile masam yan yana. Bu kol sayesinde Monitörü çevirip gamepad ile...
  8. T

Monitör kolları ne kadar uzun?

Arkadaşlar, yakın zamanda kablosuz gamepad almak istiyorum. Tabii yatarak dahi oyun oynatabilecek bir cihazın hakkını da vermek istiyorum. Resimlerde gördüğünüz gibi bir planım var ama piyasadaki kollar aklımdaki fikre göre kısa gibi. Gene de size de bir sormak istiyorum. Bu resimdeki asıl...
  9. T

monitörde pivotu fazla kullanmak zamanla işlevinin kaybolmasına neden olur mu?

Arkadaşlar Aoc 27g2u monitörüm var. günde bir kaç kez pivotu aşağı yukarı hareket ettiriyorum. Yine arada sırada sağa sola çeviriyorum. Sağa sola çevirmenin bozulacağını sanmıyorum ama zamanla yukarı aşağı bazında pivotun gevşemesi veya tutmaması ihtimali olur mu?
  10. T

Çözünürlük mü oyun içi grafik kalitesi mi?

Sistemim: R5 1600 AF 8*2 3200MHz RAM GTX960 2 GB Arkadaşlar normalde 34 inç 1360*768p televizyonu monitör olarak kullanıyordum. Şu an ise bazı nedenlerden dolayı kullanamıyacağım. Elimde kullanmadığım yine 1360*768p 18inç bir monitör var ama o da 34vinçden sonra çok küçük kaldı. Bende 27 inç ya...
Top Bottom