Arama sonuçları: *

1. K

DELL G2723H VS ASUS TUF VG279QM

Merhaba arkadaşlar, Bu iki monitör arasında kaldım. Dell monitörün fiyatı 6.400, Asus monitörün fiyatı 8.850. Dell fiyat olarak daha iyi özelliklerini aşağıdaki linklere bıraktım, hangisini tavsiye edersiniz? ASUS TUF GAMİNG VG279QM DELL G2723H 1675864608 arkadaşlar konum gözükmüyor mu? o...
  2. K

Yardım dell g2723h alınır mı ? (tr de yaygın değil)

dell’in g2723h model monitörü alınır mı? aradığım özellikleri karşılayan ve fiyat performans ürünü olarak en iyi bunu buldum aradığım özellikler : 240hz , 27inç, ips panel. bu monitörü türkiyede incelemiş ne bir youtube kanalı ne de bi forum gördüm hiç kimsede yok mu bu monitör ya? normalde asus...
  3. K

165hz 1ms 27inç ips panel monitör

165hz 1ms 27inç ips panel monitör önerisi yapar mısınız? asusun vg279q1a modeline baktım ama onun tek sorunu aşağı yukarı yapamaması böyle ufak şeylere çok takılırım. korkarım ya masama alçak gelirde yükseltemezsem diye. öneride bulunabilir misiniz?
  4. K

27 inç ips panel 240 hz monitör lazım

6k civari 27 inç 240hz ips panel monitör var mı? 240 hz almak istiyorum ilk monitörüm sizce 165 mi alayım bütçem çok yok çünkü çok fark yaratır mı fps oyunları oynuyorum genellikle
  5. K

oyuncu monitörü ips panel mi kavis mi

sizce kavisli olması bir oyuncu monitörü için önemli bir şey mi kavis mi ips panel mi?
  6. K

240hz 27 inç kavisli ips panel

240hz 27 inç kavisli ips panel monitör arıyorum yardımcı olur musunuz çok abartılı bi fiyat olmasın
Top Bottom