Arama sonuçları: *

1. Berke8687

Öneri SİSTEMİME 3. MÖNİTÖR ÖNERİSİ 2K

Arkadaşlar herkese merhabalar buradaki arkadaşlarımın yardımıyla sonunda istediğim sisteme kavuştum gerçekten baştan sona bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Ama son bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim bu sisteme 3.bir mönitör düşünüyorum renklerinin canlı olması önemli 2k olması...
  2. Berke8687

SMART MONİTÖR ÖNERİSİ

Günaydın arkadaşlar smart mönitör almayı düşünüyorum bilgisayarımda 2 ekranım var ama birisi oled ekran çok yoğun kullanmamak için dizi film izlemek için alıcam smartt olanı kullanan var mı önerir misiniz
  3. Berke8687

49 inç mönitör fiyat farkları

merhabalar arkadaşlar bayadır takip ettiğim Samsung’un mönitörü indirimdeydi kartın kesilmesini bekliyordum ama şuanda fiyatları güncellemişler fiyat 8 milyar birden artmış tekrardan düşme şansı oluyor mu? Arada 8 milyar fark olduğunu görünce yıkıldım resmen
  4. Berke8687

30 K SAMSUNG O LED MÖNİTÖR

Bu mönitörü almak istiyorum paneli 2 sene önce üretilmiş eğitim indirimi bitmeden alma niyetim var ama çok fazla inceleme videosu bulamadım bilgisi başka fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi?
  5. Berke8687

OLED MÖNİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar bütçe 30.000 Samsung eğitim indirimleri bitmeden oled Mönitör alma niyetim var iki model arasında kaldım genelde hikayeli oyunlar oynayacağım için kararsızım ayrıca ikinci mönitörüm de mevcut oda 2k ips panel kaliteli bir mönitör bu mönitör ana mönitörüm olacak yardımcı...
  6. Berke8687

EĞİTİM İNDİRİMİ İLE OLED MÖNİTÖR

Merhabalar Samsung eğitim indirimi ile en az 32 inç mönitör almak istiyorum bu kampanya ne kadar daha devam ediyor bilgisi olan yeşillendirebilir mi
  7. Berke8687

49 inç mönitör TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba 49 inç mönitör arıyorum bir yerde aklım takıldı Bu mönitör Samsung eğitim indirimlerinde 26 bin tl ye düşen mönitör ile aynı değil mi ayrıca rekabetçi oyun çok oynamıyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum
  8. Berke8687

MONİTÖRÜN ÜZERİNE TAKILAN LAMBA

Arkadaşlar herkese merhabalar daha önce monitör lambası kullanan var mı monitörlerime almayı düşünüyorum ışığı kesiyor ve şık duruyor bir kaç model buldum sizinle paylaşmak istedim bilgisi olan varsa aydınlatma şansı varmı...
  9. Berke8687

27 İnç 2K monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar şuanda evimde aktif olarak kullandığım lenovo g24-20 var. Memnunum genel olarak ikinci monitör olarak en az 27 inç bir monitör almayı düşünüyorum. Genelde düşük kaliteli oyunlar oynuyorum ama film izlemek istiyorum lol valorant gibi oyunlar oynarken film de açık olsun...
  10. Berke8687

SADECE FİLM İZLEMEK İÇİN 27 İNÇ MONİTÖR ÖNERİSİ

27 İNÇ 165 HZ BİR MONİTÖR ARIYORUM BÜTÇE 5 BİN DAHA FAZLA ÇIKAMAM 2.EKRAN SADECE FİLM İZLEMEK İÇİN ALICAM OYUN OYNARKEN YANDA DURSUN
  11. Berke8687

FİLM İÇİN 2.MÖNİTÖR önerisi alalım

herkese merhaba oyun için lenovo g24-20 monitör kullanıyorum. ama film izlemek için çok da yüksek bütçeli olmayan bir 2.mönitör taviyesi verecek arkadaş varmıdır ?
  12. Berke8687

24 İnc Monitör Önerisi Alabilir max 4 k

2 gündür monitör araştırıyorum bir türlü bulamadım ve kararsız kaldım max 4200 gibi de düşünülebilir monitör arıyorum LOL HİKAYELİ OYUNLAR OYNAMAK İSTİYORUM SİSTEM MODART M9 SİSTEM
  13. Berke8687

BU MONİTÖRÜ KULLANAN ÖNEREN VARMI?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y27-30-27-05ms-180hz-hdmidisplay-amd-freesync-premium-ips-panel-fhd-oyuncu-monitr-66f8gac3tk-p-HBCV00003S3R5D?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detail
  14. Berke8687

Monitör Tavsi̇ye Alabi̇li̇r Mi̇yi̇m?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg277q1a-27-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1766240234.html Bu mönitörü yerinde deneyerek almak istiyorum tavsiye eder misiniz
Geri