Arama sonuçları: *

1. muhammet.37

180 HZ SDR Mİ? 144 HZ HDR Mİ?

arkadaslar monutorum 180 hz dp ıle hdr desteklemıyor ama hdmı ıle 144 hz de acıyor sızce 144 hdr mı 180 sdr mı bırde ıkısnı bır kullanamazmıyız ?
  2. muhammet.37

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

Gb 2419ff monutor aldım gayet iyi ama bios ekranın yani windows acilma yerini pas geçip direkt masaustu de aciliyor kullanan var mı düzelir (sadece ışık sızması var )
  3. muhammet.37

Teşhir ürün alınır mı??

Aklımda lenovo nin bir monutoru vardi ama zam gelmiş teşhir ürün Alınır mı? sizce (stajerim )
  4. muhammet.37

Öneri Monitör tavsiyeniz varmidir ?

Arkadaşlar monitor alacamda kararsızım hangi marka alsam diye tavsiyelerinizi bekliyorum Ips 24-27 (27 olursa daha iyi olur) Usb çıkışlı 180hz Max bütçe 5500 TL
  5. muhammet.37

N11 den mönütor alinir mi ?

Aklımda bu mönütör var n11 üzerinden alınır mı sizce ölü piksel gibi teknik sıkıntılarda yardimci olurlar mi iadede sikinti cikar mi ?
  6. muhammet.37

Öneri lenovo mönütör alınirmı

Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27" 0.5 MS 165 Hz HDMI+DP Full HD IPS LED Monitör Aklımda bu mönütör var bana çok fp geldi aradığım hersey var söze alnirmi kullanan var mı kronik bir sikintisi var mıdır? Bütçe max 5500TL
  7. muhammet.37

Yardım Pc mavi ekranda kaldi

Merhaba eski mönütör e takmak için yeni dönüştürücü ve vga kablo aldım ilk başta hersey normal di sonra detroid oyununa girdim mavi ekran verdi pc defalarca kapatıp açmama rağmen windows gelmedin mavi ekrana atiyor pc yi tv ye taktim yine ayni oldu bu sorun nasıl düzeltirim yardımcı okursanız...
  8. muhammet.37

Yardım Eski Monutor calismiyor

Herkese slm geçen ay yeni ekran kartı aldım rx 580 buna benim eski monutoru takmak için de yeni vga kablo ve dönüştürücü aldım herseyi taktim pc yi actim ama bir sikinti var eskiden 1366x768 pixel yerini 1024x720 pixel de calisiyor max 2 dk sonra monutor kablo bağlı değil diye hata veriyor pc aç...
  9. muhammet.37

Yardım Taksit ile mönütör alacam ama bir sıkıntı var

Herkese slm arkadaşlar monutor alacam çok bir butcem yok 17 yaşındayım stajyer maaşı ile tasik ile monutor nasil alabilirim ailemde kredi kartı yok nasıl taksit ile monutor alabilirim
  10. muhammet.37

Yardım Yeni ekran karti alinca pc görüntü vermiyor

Arkadaşlar yeni ekran karti aldım r7 240 dan rx 580 geçtim bildiğiniz üzere rx580 vga girişi yok ben bir adet çevirici aldım ama görüntü vermedi pc sonra evdeki tv ye taktim hdmi ile o zaman verdi şimdi acaba yeni monutor alana kadar idarelik hdmi vga çekici alsam birde vga kablo alsam yeni...
  11. muhammet.37

Öneri Arkadaşlar monutor alacam yardim edin

Arkadaşlar monutor alacam ama sizinde öneriniz var ise almak isterim istediğim özellikler 1080p ve ya 2k 160 hz ve ustu Ips panel 24 ve 27 inc fark etmez Max bütçe 3000-4000 arasi (eyer ucuz bir fark ile daha kaliteli birsey var ise bütçenin üstüne 1k daha koyabilirim ama o da max olur yani)...
Geri